Predsednik Partizana navodno prelomio: Danilović se povlači?

V.N.

23. 08. 2015. u 08:55

U ponedeljak u 13 časova je Skupština košarkaškog kluba Partizan, a prema poslednjim navodima Danilović je razgovarao sa Vujoševićem i odlučio da se povuče

Председник Партизана наводно преломио: Даниловић се повлачи?

Predrag Danilović Foto: Arhiva VN

U PONEDELjAK u 13 časova je Skupština KK Partizan, na kojoj će se odlučiti kojim će putem najtrofejniji srpski košarkaški kolektiv, a kako se približava sastanak najvišeg tela crno-belih, sve su brojnije kalkulacije o mogućem rešenju izlaska iz krize.

Poslednja je da Predrag Danilović razmišlja da se povuče sa mesta prvog čoveka kluba. Navodno, je imao u petak sastanak sa Duškom Vujoševićem, dugogodišnjim trenerom crno-belih i prijateljem u kom ga je obavestio o tome.

Da li je ovo samo još jedna u nizu glasina koje ovih dana plave srpsko medijsko nebo, da li bi to stvarno moglo da se desi i da li bi ostao u klubu na nekoj drugoj funkciji ako se povuče sa mesta predsednika, ostaje da se sačeka ponedeljak.

Jedno je sigurno, u Partizanu će uslediti određene promene, a koliko velike, pokazaće Skupština.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (24)

pa

23.08.2015. 09:10

Red je da ide,posle tolikih godina uspeha,samiponi svake godine,el svake godine,final four el,i sad bez dinara,u dugu,ko boze me oprosti cz.Da je bio neko sposobniji i nije cekao samo da drzava da pare,ni sad nam niko nista nebi mogao .

Otpor Stoko

23.08.2015. 09:27

Ne g-dine Sasa, ne treba Vi da odlazite. U par zadnjih sezona, niste bili predsednik kakav treba da budete, ali ste Partizanu potrebni i Vi i Dule. Ostatak uprave treba promeniti, ali ne sa svinjarima, glazurana, koracima i ostalim poslusnicima znate vec koga, vec sa pravim i iskrenim Grobarima.

MatijaBG PFC

23.08.2015. 10:25

@lol - ovo treba Ciginjo da te rastuži,sad će i u KKP doći uprava koja će biti jednako mila vlasti kao i vi i toliko,vaša jednogodišnja dominacija se bliži već u povojima kraju-)

leon

23.08.2015. 11:25

@lol - E moj Matija ti si pravi ciginjo ,to i tvoje ponašanje tvoj vokabular potvrđuju.Zatvori već jednom ta svoja prljava usta ,začepi i ćuti nemoj da se sramotiš ,stali ste u zaštitu tog nevaspitanog "vaspitača" koji je već skoro uništio srpski sport. Na sreću i Danilović je to uvideo ali vi zatucani Grobari nikada nećete....

ari

23.08.2015. 12:16

@lol - LEONE, sto je duza dominacija to je veca frustracija! :) nemas godina koliko DULE trofeja :p

Vlajko

23.08.2015. 13:20

@lol - Mi zatucani, a tebi Covic legenda?! Leone, detinjstvo, mladost i zrelo doba smo ti upropastili. Pamtis jednu titulu u fudbalu i jednu u kosarci za ceo zivot. Tacno izbija frustracija iz tvojih komentara.

QQ--LELE

23.08.2015. 09:52

Danilovic treba da se povuce. On je trebao da dovodi sponzore. Mada ova politika sa oduzimanjem sponzora Partizana nije od juce, ona datira jos iz vremena kada je u Partizanu bio jos Vlade Divac. Vlade je i tada govorio da se od strane drzave vrsi pritisak da se Partizanu oduzmu sponzori.

Sima

23.08.2015. 09:55

Ne znam šta Danilović ima da "prelama"... Hvala mu za sve što je učinio, prvenstveno kao igrač, ali se kao rukovodilac nije pokazao, a godinama obavlja značajnu funkciju. Novac treba obezbediti, ne samo posmatrati kako brod tone.

Draza

23.08.2015. 16:22

@Sima - Danilovic je zajedno sa Divcem u jednom momentu dosao u Partizan i investirao sopstveni novac! Ubrzo se Divac povukao,jer je video da je to borba sa vetrenjacama,a Danilovic je ostao da se bori! On je postavio Vujosevica za trenera,nije se Vujosevic samo postavio! Koliko je Vujosevic investirao svog novca?Pa oko pola dinara verovatno!

Mike

23.08.2015. 11:37

@MatijaBG PFC - Cek bre ako ostaje Vujosevic a ide Danilovic kako to da dobijate SNS skupstinu ? Zar mag nije jedini opozicionar?

Radojko

23.08.2015. 11:46

I treba Danilovicu da odes ti si veliki covek uspesni sportista ,a za takve ljude nema mesta na rukovodecim polozajima u Srbiji.Ili ce biti mesta i za tebe ali ako malo sagnes glavu.To je zivot ovde

Ana

23.08.2015. 12:25

Molim Vas ne odlazite. Partizanu je sad tesko al procice i ova vlast koja pomaze samo privatni klub Nebojse Covica (kao da se malo nakrao pa mu treba pomoci). Partizanu trebaju ljudi kao Vi, koji ga iskreno vole i rade u njegovom interesu.

Vojvoda Micko Krstic

23.08.2015. 14:04

Svojim arogantnim i drskim,da ne kazem bezobraznim ponasanjem Vujosevic je nasukao Partizan.Nema sponzora,znaci nema para,znaci nema igraca,znaci katanac.Resenje je samo njegov odlazak.

zoran

23.08.2015. 14:11

Treba ih sve promeniti. Nisu sposobni da vode klub, donesu novac. O biznisu pojma nemaju, a klub je kompanija. Ranije su im upumpavali novac, a oni prstom nisu morali da mrdnu. Danas je potrebno znanje, a ovi ga nemaju. Dule je izgubio svaki kompas I treba da ide. Na stranu shto je teshko bolestan (bubrezi otkazuju, visok shecer I ko zna shta jos..). Na chelo kluba dovesti Dalipagica, ako on to zeli, Choveku se klanja ceo svet. Dovesti ambicioznog mladjeg trenera I krenuti u novu eru.

Pajero

23.08.2015. 22:08

Danilovic i Dule su nas zaduzili da i ako ugase partizan sve im je oprosteno, bitno je da KK Partizan ostane neuprljan da umre ako treba čistog obraza kakav je i bio od stvaranja. Pojam sportske i viteske borbe protiv svih protivnika

Pojam sportske i viteske borbe protiv svih protivnika

23.08.2015. 23:35

@Pajero - Buhahahahaha... Zakasnio si, 01. april je odavno prošao