Cipras nije ljut na nas

D. M.

14. 08. 2015. u 19:37

Nema najave promene stava Grčke o nezavisnosti Kosova. Grčki premijer Aleksis Cipras nije ljut ni na koga u Srbiji i na jesen bi trebalo da dođe u Beograd, kaže Ivica Dačić.

Ципрас није љут на нас

NEMA najave promene stava Grčke o nezavisnosti Kosova. Grčki premijer Aleksis Cipras nije ljut ni na koga u Srbiji i na jesen bi trebalo da dođe u Beograd.

Ovo je u petak poručio šef diplomatije Ivica Dačić, koji će u oktobru putovati u posetu Atini:

- Nema tenzija u našim odnosima. Bilateralna saradnja nije važna samo zbog naših političkih odnosa, već i zbog situacije u regionu.

Dačić je poručio da Beograd želi najbolje odnose sa Atinom, iako su odatle stigle najave da će podržati članstvo Prištine u Unesku i drugim organizacijama. On je poručio da Srbija nastavlja borbu da to spreči:

Zamenik šefa diplomatije Kosova Petrit Seljimi izjavio je u petak da 15 država sa uticajem u Evropi lobira za prijem Prištine u Unesko.

Inače, Dačić je u petak predstavio i planove za Ministarski savet OEBS-a, 3. i 4. decembra, u "Kombank areni". On je kazao i da je budžet za predsedavanje OEBS-u smanjen sa četiri na tri miliona evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Komadant Mark

14.08.2015. 21:36

Posebno je na tebe ponosan kako zastupas prava radika i seljaka. Izdao si ideale i ne za sluzujes 6 posto na izborima! Da ti nije Palme i Pupsa ne bi imao dvocifreni procenat!

Мда

14.08.2015. 21:42

А што би и био кад вам је шеф исти.Него народ је нешто љут на вас али очигледно вас се то не дотиче а докле ће видеће се.

ΤΣΙΠΡΑС

14.08.2015. 22:28

Нисам у току. Зашто би Ципрас био љут на нас?

Jezik mu radi brze od pameti

15.08.2015. 07:56

Ocekuje da dobije og ako Cipras dobije kredit od naroda EU!