Tehnopolis

Utorak, 11.08.2015.

17:55

Portable Steam Machine stiže krajem 2016.

Uređaj koji je prvobitno prozvan Steam Boy, zvanično će se zvati Smach Zero. Ovaj portabilni Steam Machine stiže krajem sledeće godine.

Izvor: B92

Default images
Screenshot

Uređaj će koštati 300 dolara u pretprodaji i nešto više kasnije kada se bude zvanično pojavio u prodaji. Po izgledu najviše podseća na mešavinu PS Vita prenosne konzole i Steam kontrolera. Dva za Steam kontroler karakteristična kružna pad-a se nalaze sa leve i desne strane kao i dva seta od po četiri dugmeta.

Kada je u pitanju ostatak hardverskih specifikacija, znamo da će uređaj imati 4 GB RAM memorije, touch ekran rezolucije 720p, HDMI izlaz kao i 32 GB interne memorije. Uređaj će naravno pokretati Steam operativni sistem.

Izlazak je najavljen za Q4 2016 tako da ćemo na igranje PC igara na prenosnom uređaju ipak morati da pričekamo još neko vreme.

Izvor: klanrur.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: