Ugušio se u koferu na prelasku granice

Dvadesetsedmogodišnji Marokanac ugušio se prilikom pokušaja da ilegalno uđe u Španiju skriven u koferu koji je pronađen u prtljažniku automobila.
Dvadesetsedmogodišnji Marokanac ugušio se prilikom pokušaja da ilegalno uđe u Španiju skriven u koferu koji je pronađen u prtljažniku automobila.

Njegov stariji brat, koji je pokušao da mu pomogne da trajektom ilegalno pređe u južni španski grad Almeriju, uhapšen je i optužen za ubistvo iz nehata.

Uhapšeni se automobilom ukrcao na trajekt koji saobraća između Melille, španske teritorije na Severu Afrike, i Almerije. Prilikom vožnje brodom, primetio je da mu brat ne diše i upozorio je osoblje trajekta.

Članovi posade i radnici hitnih službi u luci u Almeriji uzalud su pokušavali da ožive muškarca.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet