Srbija

Utorak, 28.07.2015.

11:02

Javno preduzeće traži direktora - niko neće

Na javnom konkursu gradske uprave Kragujevca za izbor direktora u dva gradska preduzeća prijavio se samo jedan kandidat.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Freeimages.com

Konkurs je bio otvoren mesec dana i to za izbor direktora Javno stambenog preduzeća "Kragujevac" i javno-komunalnog preduzeća "Gradska groblja".

Za izbor direktora u preduzeću "Gradska groblja" nije stigla nijedna prijava, a za izbor direktora u javno-stambenom preduzeću prijavio se samo jedan kandidat, objavila je gradska Komisija za imenovanje direktora javnih i javno-komunalnih preduzeća.

Uslovi na konkursu, koji je bio objavljen u lokalnim i nacionalnim medijima, bili su, između ostalog, visoka stručna sprema, iskustvo u radu na rukovodećim mestima, da kandidat nije osuđivan, kao i da ne može biti član stranke, odnosno da u slučaju imenovanja, dostavi potvrdu da zamrzava članstvo u stranci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Oni se ne šale: U Rusiji skoro 100%

Ruska naftna kompanija Rosnjeft objavila je da je njen profit u prvom tromesečju 2024. kvartalno porastao za 92,8 odsto na 486 milijardi rubalja, što iznosi oko 4,96 milijardi evra.

13:48

31.5.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

8 h

Podeli: