Petak, 17.07.2015.

18:27

"Lakše protiv 'večitih' nego protiv Voždovca"

Trener Rada Milan Milanović rekao je da bi mu bilo lakše da u prvom kolu Super lige njegova ekipa igra protiv Partizana ili Crvene zvezde, a ne protiv Voždovca.

Izvor: B92, Beta

Default images
Starsport

Fudbaleri Rada u subotu dočekuju ekipu Voždovca u prvom kolu Super lige Srbije.

"Imamo za početak najtežu moguću utakmicu. Lakše bi mi bilo da igramo sa Zvezdom ili Partizanom, manji pritisak bismo imali... U neku ruku smo zadužili Voždovac prošle godine, dali smo im osam golova na dve utakmice, ali je situacija sada drastično drugačija. Ja pretpostavljam da je Voždovac ove godine mnogo jači...", rekao je Milanović na konferenciji za novinare.

"Očekujem od igrača da daju sve od sebe. Znam da imaju potencijal da pobede svaku ekipu u ovoj ligi kada su maksimalno pažljivi i spremni za utakmicu", dodao je Milanović.

Utakmica između Rada i Voždovca igra se od 17.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Podeli: