0
Ostali sportovi

KAMP ATLETSKIH NADA: Generalni sekretar u poseti atletičarima

Objavljeno: 08.07.15 u 15:09

Kao što smo već upoznati ovu letnju sezonu svakako će obeleziti bezbroj juniorskih takmičenja. Ono što nam predstoji u narednom periodu jeste Prvenstvo sveta za mladje juniore/ke koje će se održati u Kaliju od 15-tog do 19.tog jula i Prvenstvo Evrope za starije juniore/ke koje će se održati u Švedskoj od 16-tog do 19.tog jula. Kako bi se atletičari pozvani da ova velika takmičenja pripremili, odlučeno je da se održi kamp atletskih nada. 

Kamp atletskih nada održava se od 6. do 13. jula 2015. godine u Hotelu Šumarice, Kragujevac, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, a u organizaciji Atletskog saveza Srbije. Tim povodom, generalni sekretar Atletskog saveza Srbije, Slobodan Branković i predstavnik Ministarstva omladine i sporta, Bogdan Knežević , danas su posetili naše atletičare i uverili se da sve teče po planu.

Uz kvalitetan stručni rad i odlične uslove u hotelu Šumarice i stadionu Čika Dača, na kampu će se odraditi i testiranja 10 reprezentativnih sportista, kao i predavanja od strane predstavnika stručnog saveta i predstavnika Republičkog zavoda za sport.

Na kraju kampa sportisti će imati kontrolno takmičenje ,  za starije pionire/ke , u okviru kojeg će se organizovati i nekoliko disciplina van konkurencije za starije uzrasne kategorije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter