Srbija

Ponedeljak, 07.12.2009.

13:09

Prvi "Mesje Brikolaž" u Nišu

Prvi objekat francuskog lanca "uradi sam" hipermarketa "Mesje Brikolaž", vredan devet miliona evra otvara se sutra u Nišu.

Izvor: Tanjug

Default images

U hipermarketu "Mesje Brikolaž" u Nišu, će se na 5.800 kvadratnih metara prodavati alati, građevinski materijal i oprema biće zaposleno 75 radnika, najavili su iz komapnije "Briko spec" iz Beograda.

Otvaranju ovog objekta vrednog devet milona evra prisustvovaće i ambasadori Francuske i Bugarske u Srbiji Žan-Fransoa Teral i Georgi Dimitrov.

Inače, "Briko spec", koji posluje u okviru francusko-bugarske kompanije "Doveri briko" najavio je da će "Mesje Brikolaž" u naredne tri godine otvoriti još četiri hipermarketa u Srbiji, čime će ukupne investicije u objekte dostići 40 miliona evra.

"Doveri briko", kompanija u okviru koje posluje beogradski "Briko spec", ima desetogodišniji u ugovor o franšizingu sa matičnom kompanijom "Mesje Brikolaž".

Trgovinski lanac "Mesje Brokolaž" posluje kroz mrežu od 705 "uradi sam" hipermarketa i zapošljava oko 11.000 ljudi u svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

To je to – otimaju: Rusija uzvraća udarac

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz o postupku nadoknade štete Rusiji i centralnoj Banci Rusije "izazavane neprijateljskim delovanjem SAD" koji predviđa da Moskva može da zapleni američku imovinu u Ruskoj Federaciji.

13:14

26.5.2024.

1 d

Podeli: