Vesti

0

Potraga za nestalim penzionerom iz Samaila kod Kraljeva

Autor: MI

Izvor: Beta

Potraga za nestalim penzionerom iz Samaila kod Kraljeva

"Ja živim u blizini očeve kuće i sve je pretraženo, dolazili su i policajci, celo naše selo i sva okolna ga traže, ali od njega nema ni traga ni glasa", rekla je kći nestalog Miroslava.

Ona je objasnila da je njen otac u sredu posle obavljenog svakodnevnog posla u domaćinstvu i na imanju, izašao iz svog dvorišta, kao i ; da su se njena majka i brat s kojima nestali Miroslav živi, nadali da će se ubrzo pojaviti .

Prema njenim rečima, u potragu su se uključili svi meštani Samaila, a obavešteni su kraljevačka, ali i čačanska policija, jer je jedan čovek javio da ga je video na teritoriji Čačka.

"On je kazao da je video nekoga poput mog oca kako ide iz pravca Goričana prema Čačku. Njegov opis čoveka koga je sreo odgovara izgledu mog oca,  ;ali mi ne možemo znati da li je to zaista bio moj otac, s obzirom da taj čovek nije komunicirao s njim", rekla je Miroslavljeva kći.

Prema njenim rečima, Miroslav Dragutinovich je bio vozač do odlaska u penziju pre tri godine, radio je u "Kablaru, psihički je stabilan i osim visokog krvnog pritiska, nije imao drugih zdravstvenih problema.

"Miroslav je visok, plav proćelav čovek, i molimo svakoga ko ga bude primetio da nam javi kako bi se ova agonija prekinula, i da bismo konačno saznali šta je s njim", apelovala je Zorica Jokić, kći nestalog Miroslava Dragutinovića iz sela Samaila kod Kraljeva.

Ukoliko neko ima informacije o kretanju nestalog Miroslava Dragutinovića, ili ga bude primetio, brojevi telefona na koji može obavestitinjegovu porodicu su 036/5881184 i 065/6016401.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR