3
Košarka

FOTO: Facebook

NIŠTA OD ZVEZDE: Nedović ostaje u Španiji

Objavljeno: 02.07.15 u 19:58

Menadžer Miško Ražnatović objavio je da će srpski košarkaš Nemanja Nedović karijeru nastaviti u Unikahi.

Okončao je Nedović saradnju sa Valensijom, ali ostaje u Španiji. Srpski košarkaš se seli u Unikahu, sa kojom će potpisati ugovor na jednu sezonu, uz mogućnost produžetka na još jednu.

– Iz Valensije, preko Maldiva, povratak u Evro ligu. Nemanja Nedović potpusuje na 1+1 godinu za Unikahu iz Malage – napisao je Mišković na Tviteru.

Vest o novom angažmanu stigla je u trenutku dok se košarkaš odmara na Maldivima, ali neće još dugo, pošto ga za desetak dana očekuje okupljanje reprezentacije. I sam košarkaš je nedavno rekao da jedva čeka rad sa selektorom Đorđevićem.

Nedović se prošle sezone iz Golden Stejt Voriorsa preselio u Valensiju, u kojoj je beležio 7,2 poena po meču u Endesa ligi, odnosno osam poena i tri asistencije u Evroligi.

Bilo je govorkanja da bi mogao da se vrati u Zvezdi, ali ovim angažmanom je svaka priča završena.

0
0

3 Komentara

  1. Ja neznam sto ga bre non-stop pominjete u kontekstu sa Zvezdom.Daleko mu lepa kuca,kakav Nedovic,nama posle Djenke treba vrstan suter,sta ce Nedovic da lomi obruc,sem atletizma sve muje prosek i ispod,pa imamo Dangubica koji jos i moze bolje a Nedovic ne.Neka mu je sa srecom,bar ga necu citati u Zvezdinim vestima.Pozz.MKD

    0
    0
    Odgovori
  2. @dr. mr.
    Zvezda je bolja ekipa od Unikahe,a ovaj dečko minutažu ne može imati u nijednom evroligaskom timu jer prosto nema kvalitet.Klasičan primjer izvikanog igrača.Šut očajan,odbrana očajna,atleta jeste zna da zakuca lijepo ali šta mu to znači.CZ da je htjela,dovela bi ga,pa sam se nudio ali su procijenili da im ne bi pomogao.Eto,moći će nekad da se pohvali da je bio malo u NBA, a ako ikad u evroligi bude imao prosjek 10 koševa ja kidam ruku.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakve greske leave nasi mladi igraci… Smatram da je dosao u zvezdu i potpisao ovaj isto ugovor, da bi stekao vecu cijenu, I imao vecu minutazu nego sto ce to imati u Unicaji… Vec 2-3 godine pravi ne promisljene poteze, I sve dublje I dublje tone… Od GSW do Valensije pa sad u Unicaju, pa opameti se covece visee… 😀 sve najbolje i srecno u nastavku karijere…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter