Na krovu Zvezdinog stadiona pronađena zarđala bomba

M. Rogač

02. 07. 2015. u 11:31

Danas je na ovom stadion svako lice bezbedno. Za nas utakmica je gotova kada gosti napuste naš vazdušni prostor. Kao direktor stadiona, garantujem bezbednost

На крову Звездиног стадиона пронађена зарђала бомба

Stadion Crvene zvezde foto: Arhiva VN

NA STADIONU “Rajko Mitić”, u četvrtak, je na krovu pronađena zarđala ručna bomba, prilikom redovne kontradiverzione kontrole pred utakmicu Crvene zvezde i Kairata iz Kazahstana. Kako su potvrdili iz MUP, eksplozivna naprava je preneta na bezbedno mesto radi uništenja, a policija radi na rasvetljavanju slučaja.

Uvertira za Zvezdinu premijeru juče je sve podigla na noge. Uoči prve utakmice u novoj sezoni iznad severoistočne tribine na krovu pronađena je ručna bomba tokom rutinske kontrole.


Kako smo nezvanično saznali, jedan od radnika naišao je na sumnjiv predmet i prijavio ga policiji koja je već bila tu. Ispostavilo se da je reč o zarđaloj ručnoj bombi. Akcijom policije ona je ubrzo sklonjena, a reporteri “Novosti” su otišli u Ljutice Bogdana, gde nas je dočekao direktor stadiona Milorad Ćorović.


- Kontrole i dalje traju, odvijaju se uobičajeno, a sigurnost je uvek na prvom mestu - rekao je Ćorović. - Danas je na ovom stadion svako lice bezbedno. Za nas utakmica je gotova kada gosti napuste naš vazdušni prostor. Kao direktor stadiona, garantujem bezbednost.


Iako su gradom prostrujale glasine da je blagajna zatvorena, “Novosti” su zatekle navijače koji čekaju da kupe karte. Vest da je pronađena eksplozivna naprava nije uticala na odluku da dođu i podrže svoj klub.


- Čuli smo za neku bombu, ali mi smo iz Republike Srpske, navikli smo da puca. Tako da, puklo nešto ili ne, mi ćemo da navijamo - priča kroz smeh Nikola S. koji je sa grupom momaka došao u Beograd. 

OTKAZANA SKUPŠTINA

REDOVNA Skupština kluba FK Crvene zvezde koja je bila zakazana za četvrtak za 16 časova otkazana je jer nije bilo kvoruma. Na dnevnom redu trebalo je da budu izveštaj o radu u prethodnoj sezoni, finansijski izveštaj i ciljevi za naredni period.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

MatijaBG PFC

02.07.2015. 12:11

Ne znam koja mazga može staviti plus na ovakav događaj....islamska država je stigla i kod nas i ubeđen sam da prvo masovno okupljanje naših ljudi je htela iskorisiti za prolivanje krvi....počelo je i ovo je dokaz da moramo braniti svaki ugao,svaki tračak našeg grada.Koliko smo sigurni,najverovatnije nimalo,ali na sreću sprečena je velika tragedija.

Jovan

02.07.2015. 18:59

@MatijaBG PFC - Ne siri paniku bezveze, kakva crna islamska drzava kod nas. Svaki put kada vidim da neko krene da pljuje migrante ili islamsku drzavu (u Srbiji, treba ih pljuvat inace) pomislim da je neki vucicev bot koji hoce da skrece teme sa bede u kojoj zivimo.

grobar partizan sampion

02.07.2015. 19:00

@VukRas - Hahahahaha nisam citao bolji komentar u poslednje vreme svaka ti cast koj dasi hehehehehe koj zna dal su nasli nesto samo foliraju ako slucajno izgube da se vade da su igrali u strahu to je garantujem a mizda je to bozovicev neki novi trik,za uspeh u eropu.

Миливоје Кнежевић

02.07.2015. 18:27

Бацајте бомбе прајдовци!!!