30. jun  2015. 13.43  →  18.14 | Izvor: Tanjug, RTV

Zagorčić: Idemo na pobedu u Budimpešti

NOVI SAD -

Trener fudbalera Vojvodine Zlatomir Zagorčić izjavio je danas da će Vojvodina ići na pobedu u prvoj utakmici prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe MTK iz Budimpešte.

video icon

Zagorčić je na konferenciji za novinare rekao da smatra da je Vojvodina kvalitetnija ekipa i da je uveren da će izboriti plasman u naredno kolo.

"MTK je slavno ime mađarskog fudbala, igraju napadački i na osnovu onog što smo videli u pripremnim utakmicama, imaju odličnog centarfora i dobru sredinu terena", rekao je Zagorčić.

Jedan od najboljih igrača u redovima Novosađana Mirko Ivanić takođe je uveren da će Vojvodina proći dalje i da će, kako je rekao, daleko dogurati u takmičenju u Ligi Evrope.

Utakmica MTK - Vojvodina igra se na stadionu Ujpešta u Budimpešti u četvrtak 2. jula sa početkom u 20.30 sati, a kako je najavljeno, Radio televizija Vojvodina prenosiće taj meč.

Vojvodina i MTK do sada su se u evropskim takmičenjima sastajali šest puta, a poslednji put je bio 1988. godine u Rapan kupu, kada je Vojvodina posle 1:1 u Budimpešti slavila sa 5:0 u Novom Sadu.

Tagovi
Srodne vesti

Broj komentara: 1

Mare  01. 07. 2015. | 11:20
Napred Voša samo hrabro na komšije...