• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ružice, da znaš šta je Filip uradio ...

Izvor mondo.rs

Oglušio se o "naređenje"!

  Filip Đukić, maneken, "žigolo", učesnik Parova i dečko Ružice Veljković, prekršio je obećanje koje je dao devojci po izbacivanju iz rijalitija.

"Nemoj da ideš po splavovima, to će ti biti veliki minus", rekla je Ružica uz suze dok je Filip izlazio iz popularnog rijalitija ... i kretao ka splavu!

Maneken nije poslušao devojku, već se pridružio rođendanskom slavlju kolege Borisa Stamenkovića, nekadašnjeg učesnika rijalitija Farma i bivšeg dečka Katarine Grujić, koje je bilo organizovano na splavu.

Potom je, piše "Kurir", nastavio da lumpuje po gradu i za jednu noć promenio čak pet lokacija. "Društvo se oduševilo kada je videlo Filipa. Nazdravljali su njegov povratak u stvaran svet. Pričali su o rijalitiju, a većina ga je kritikovala zbog veze sa Ružicom", rekao je neimenovani izvor listu i dodao da su Filipu tokom večeri prilazile devojke i tražile da se slikaju s njim.

"Molio ih je da te slike ne stavljaju na društvene mreže", dodaje isti izvor.

Filipe, saznaće Ružica sigurno!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 10

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

lemi

Ahahahaaaa, pa ko je pa ona da mu naredjuje da ne izlazi, jadna koliko je glupa, pa sluzila si mu samo za ubijanje dosade, sigurno nije mislio nista ozbiljno sa tobom, ustvari ti i sluzis samo za tako nesto

Oggy

Bitna vijest, sad kad to znamo, životi su nam kudikamo ispunjeniji

DEKI-NS

Nije potpuna vest,izašao je sa Veljkom Dabetićem Juice-ovim menadžeom koji je načepio Rušku u Parovima.Ono što je dečko izjavio ili je papučar n01 ili je veliki čovek.Veljko će čekati Tijanu Ajfon sa cvećem i bombonjerom kad izađe i želi vezu sa njom,uprkos njenom ponašanju u Parovima to je javno izjavio.Filip čeka Rušku da nastave vezu.

SERIJE