• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema više seksa u Parovima!

Izvor mondo.rs

Što ste gledali, gledali ste. Izbačen Filip Đukić!

  Dečko Ružice Veljković, momak koji je "optužen" da je žigolo i koji je tokom boravka u rijalitiju Parovi na televiziji Prva ljubio i Macu Diskreciju i Atinu Ferari i Mimi Oro, poslednji izbačeni ukućanin!

Finale Parova je, verovali vi ili ne, nakon četiri meseca konačno tu. Na televiziji Happy svakodnevno gledamo izbacivanja, a poslednje će ostati upamćeno po rečima: "Nemoj da ideš na splavove kad izađeš, to će ti biti veliki minus".

Da, ovo je umesto zbogom, kroz suze, rekla Ružica Veljković, nekadašnja Modelsica koja se svojevremeno "borila" za Filipov ostanak u vili tako što je obećala seks pred kamerama. A, onda, na radost i šok ostalih takmičara, to obećanje i ispunila.

 Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 9

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

DEKI-NS

@Persona-Imam svoj život Parove prvi put pratim i ozbiljnije od drugih realityja i to se može naplatiti kad snimiš neku neregularnost ili sličnu situaciju koju bi rado zataškali producenti.Današnje nominacije su lažne,neće golubovićka,ruška i ostali zlikovci izbaciti Šaviju,Sašku i Velju.Filip je dobrovoljno ispao,dobio je 1,5k eur bonus za to.

Slanina

@DEKI-NS kao sto ti rece persona malopre-bilo kakav!

Birostan

Oni nas seksaju svaki dan non-stop

SERIJE