• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Putin: Rusiju nemoguće ukalupiti

Izvor Tanjug

Ideali patriotizma u Rusiji su toliko jaki da niko neće moći ponovo da šifruje zemlju, poručio je danas predsednik Rusije Vladimir Putin.

"Ovi ideali patriotizma su toliko duboku i jaki, da nema toga koji je ikad mogao niti će ikad moći da ponovo šifruje Rusiju i prilagodi je svojim formatima", kazao je Putin na ceremoniji dodele Državne nagrade za izuzetna dostignuća u nauci i tehnologiji, književnosti i umetnosti, kao i humanitarnim aktivnostima.

"Nemoguće je odvojiti, pocepati i izolovati nas od naših rodnih korena i porkela", poručio je Putin, prenosi Tas s.

Komentari 4

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

НЕ у ЕУ !!!

@Блажо мало размишљај главом. Кад смо ми Срби нешто урадили за њих? Кад? Окрећемо се од њих, од другог гас купујемо, све више тежимо ка западу који нас је УБИЈАО, потписују се споразуми са НАТО-м. Не могу они бити већи Срби од нас. Зашто би они нама помагали кад ми продајемо Косово, преговарамо са злочинцима, хапсимо Србе? Помагала нам је Русија кроз читаву историју, а током прошлог рата кад није, дошли су Руси и борили су се и у РС и на Космету!

Blažo

Većeg rusofila od mene nema ali mi Srbi treba da se opametimo već jednom i da gledamo kako mi da preživimo. Juče je ruski ambasador u BiH podržao sve Nato stavove protiv Republike Srpske na Veću za sprovođenje mira.A ti stavovi su strašni! Od juce ih ne gledam više isto.Ne znam šta mi očekujemo od zemlje koja ne može Ruse na svojoj granici da zaštiti.Oni gledaju samo svoje interese,znaju da su slabiji od Zapada i prodaće svakog da oni prežive. A da nešto posebno vole nas,to je velika naša zabluda koju sam video i kad sam bio u Rusiji.Ko ima obrazovanja zna da je jedino car Nikolaj Drugi bio za Srbe 1914-e.Ali kad se setim devedesetih, da su nam naturili komunizam 45-e,njihova uloga 1903,1878,1839,1812-e...Ovo od juče me i ne čudi.

KoKo

Mi smo sa tobom brate Vlado!

special image