Sreda, 10.06.2015.

10:49

Četvrti poraz Srbije od SAD

Vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je rano jutros u Čikagu i četvrtu pripremnu utakmicu protiv selekcije SAD sa 14:13 (2:2, 3:4, 6:4, 3:3).

Izvor: ÐN

Default images
Starsportphoto

Baš kao i pre dva dana, izabranici Dejana Udovičića do pobede su došli u poslednjem sekundu, posle, prema mišljenju srpskog stručnog štaba neopravdanog isključenja kapitena Živka Gocića.

Utakmica je odigrana u sjajnom ambijentu, a najefikasniji u timu Srbije bio je Dušan Mandić sa tri gola, po dva su postigli Filip Filipović, Gavril Subotić i Nikola Jakšić, a po jedan Živko Goćić, Slobodan Nikić, Milan Aleksić i Andrija Prlainović.

Dodatni problem za selektora Dejana Savića je povreda Strahinje Rašovića, koji je dobio udarac u glavu i morao je u bolnicu na snimanje.

Srpski tim u četvrtak se vraća u Beograd.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

1 d

Društvo

Evropa gori: Srbija je sledeća

Početak juna doneo je prvi toplotni talas istočnom Mediteranu i vrela vazdušna masa zahvatila je Grčku, Tursku, Kipar. Od danas se ova vrela vazdušna masa kreće i prema našem području.

12:43

6.6.2024.

1 d

Podeli: