Sloba Milošević u trci za fotelju

V. M.

03. 06. 2015. u 10:21

Novi potpredsednik SPS mogao bi da bude - Slobodan Milošević. Reč je imenjaku pokojnog lidera socijalista, rodom iz Kosova Polja

Слоба Милошевић у трци за фотељу

Slobodan Milošević

NOVI potpredsednik SPS mogao bi da bude - Slobodan Milošević.

Reč je imenjaku pokojnog lidera socijalista, rodom iz Kosova Polja, koga je za ovo mesto predložilo 19 od 20 odbora iz južne srpske pokrajine. Milošević je član Glavnog odbora socijalista, u stranci je od 1994. godine, a bio je i potpredsednik omladine dok je na njenom čelu bio Branko Ružić.

Imenjak osnivača stranke kaže da mu ime nije donelo "protekciju":

- Nekada je to možda i značilo nešto, ali danas su se okolnosti drastično promenile, pa ime Slobodan Milošević ne može da vam pomogne previše. Najveću korist imam zato što je upečatljivo i nema šanse da ga ljudi ne zapamte.

Da li će se Slobodan Milošević ponovo naći u vrhu SPS, biće poznato posle sednice Glavnog odbora stranke koja će biti održana polovinom juna.

Lokalni odbori su za potpredsedničke funkcije nominovali i Branka Ružića, Aleksandra Antića, Žarka Obradovića, Dijanu Vukomanović, Dušana Bajatovića, Novicu Tončeva, Dejana Radenkovića i Vladimira Zagrađanina.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

SPS, Beograd

03.06.2015. 10:35

Eto vidite, opet je tu Slobo, a sada glasajte svi slobodno za SPS !!!

Carapani Bresje

06.06.2015. 14:32

@SPS, Beograd - to boba srbine.....pozdravlja te laki,stefan i mladen

Mali bata

03.06.2015. 11:31

Sve zavisi od na koji nivo vlasti ima ambiciju da postigne! Za republicki nivo rekao sam da od kvalifikacije trazim porodicno stablo, a za lokalnu vlast list je prihvacen kao osnova za politicku polozaj.

Mladen Šuvakov

03.06.2015. 11:32

neka mu se i ostvare snovi!!?, možda bi i nama bolje bilo da smo ostali pod vlašću njegovog prezimenjaka!!! ova demokratija i demokrate gore su nego i turci i nemci i talijani i svi okupatori zajedno!!!a ako ih ovo vredja vrlo rado ću im objasniti i zašto...

Lala iz Banata

03.06.2015. 15:04

Jedna stvar je preporuka a nesto drugo osobina za poziciju. Pitanje je da li imas osobinu da platis politickim zalaganjem da bi dobio platu za vreme mandata i opravdas politicku vrednost stranke koju predstavljas. A mozda i pripadas nekoj drugoj politickoj opciji.

srbin

03.06.2015. 16:16

Ime mu je donelo sve sto je do sada uradio,naravno uradio je sve za sebe a nista za drzavu i nariod.Samo neka kaze kako je fakultet zavrsio i kako je radio na produbljivanju podela u srpskom narodu deleci ga na dosljake i starosedeoce.

Socijalista-Insajder

03.06.2015. 18:11

Pa, ljudi, da li imate pojma ko si vam izvori !?!? Zar zaista mislite da su neki od navedenih kandidati? Hoćete li vaše izvore nakon konacnog izbora potpredsednika SPS-a označiti kao lidere koji su se jadni borili da izadje ime u novinama!!! Sugestija: predlozi su drugaciji, nece biti presudni i nedostaju vam neki ozbiljni okadrovi. I zenski i muski