Najnovije vesti
Vesti Hronika
HAOS U TITELU Otac napao v.d. direktora škole zato što mu je navodno zlostavljao ćerku

HAOS U TITELU Otac napao v.d. direktora škole zato što mu je navodno zlostavljao ćerku

Policijska uprava Novi Sad saopštila je da je otac maloletne devojčice fizički napao sugrađanina u Titelu i tom prilikom ga lakše povredio, pošto je on navodno "dodirivao njegovu ćerku na nedozvoljen način". Kasnije se oglasio sindikat škole u Titelu, koji je saopštio da je napadnut vršilac dužnosti direktora, koji je pretučen u dvorištu na očigled svih đaka.

263798_silovanje-ilustracija27--foto-a-dimitrijevic
263798_silovanje-ilustracija27--foto-a-dimitrijevic

Najpre se oglasila policija u Novom Sadu koja je navela da su roditelji devojčice podneli u nedelju policiji u Titeli krivičnu prijavu protiv tog muškarca, da bi policija sastavila izveštaj i uputila ga Osnovnom javnom tužilaštvu.

Roditelji su od policije zahtevali da protiv napasnika reaguje na odgovarajući način, saopšteno je iz policijske uprave Novi Sad.

Tužilaštvo je naložilo policiji da dalje istraže slučaj, ali je otac u međuvremenu napao čoveka koga je optužio za pedofiliju.

Danas u toku dana oglasio se i sindikat škole u Titelu.

Od sindikata je stiglo saopštenje da se fizički napad desio juče na vršioca dužnosti direktora škole Vojislava Đurđevca.

Kako se objašnjava u saopštenju sindikata škole, jedan roditelj je nasrnuo na vršioca dužnosti direktora škole na njegovom radnom mestu.

Direktor škole je pretučen na ulazu škole dok su učenici sve to gledali sa prozora.

Trenutno se nalazi na bolovanju.

Zaposleni u Osnovnoj školi ''Svetozar Miletić'' u Titelu doneli su danas odluku da se u toj ustanovi do daljnjeg obustavi nastava zbog napada na direktora.

Inače ova škola ima dva v.d. direktora, Đurđevca kojeg je postavio Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice i Slobodana Stojkovića kojeg je postavio Školski odbor.