Capital.ba

Do adrese banaka preko mobilnog telefona

01.12.2009. / 15:26

ruka-i-telefonNOVI SAD, Građani Srbije od danas prvi put mogu putem mobilnog telefona za svega jedan minut da pristupe adresama svih bankomata i filijala banaka koje se trenutno nalaze u zemlji.

Jedini uslov je da mobilni telefon ima pristup internetu, kao i da se u njega ukuca adresa www.krediti.rs.

“Istog trenutka na mobilnom će se pojaviti željene adrese banaka i bankomata u bilo kojem delu Srbije se oni nalaze. Sistem je naročito pogodan na putovanjima, u nepoznatim mestima, jer za samo minut može se saznati adresa bankomata ili banke gde se potom može podići novac ili uraditi neka druga bankovna transkacija”, objasnila je u izjavi za Srnu stručni saradnik na internet-portalu “Krediti” Sandra Ivanišević.

Osim adresa banaka i bankomata putem mobilnog telefona pruža se mogućnost pregleda dnevno ažuriranih kurseva deviza kod Narodne banke Srbije, kao i kod svih ostalih banaka u zemlji.

Na ovaj način se mogu saznati i fleš-informacije o svim vrstama kredita, kao i mogućnostima, odnosno uslovima štednje kod svih banaka u Srbiji.

Share Tweet Preporuči

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!