UEFA traži odlaganje izbora u FIFA?

Portparol UEFA rekao je da će izvršni komitet razmatrati da li da zatraži odlaganje predsedničkih izbora u FIFA posle hapšenja funkcionera u Cirihu.

Izvor:

Sreda, 27.05.2015.

15:52

Default images

Portparol UEFA Pedro Pinto rekao je da je to jedna od stavki na hitnom sastanku u Varšavi, kome će predsedavati predsednik Mišel Platini.

Rukovodstvo UEFA u izborima podržava Pricna Ali bin el Huseina iz Jordana u izborima FIFA u petak, u kojima je sadašnji predsednik Sep Blater veliki favorit da osvoji svoj peti četvorogodišnji mandat.

Blater nije bio među funkcionerima koji su uhapšeni po nalogu vlasti SAD, a njegov portparol kazao je da predsednik FIFA sarađuje sa svim pravosudnim organima.

Sastanak UEFA održaće se u Varšavi, jer se tamo održava finale Lige Evropa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: