Sport

0

Ančeloti nije više trener Reala

Autor: SA

Izvor: Beta

Ančeloti nije više trener Reala

Izvor: Foto: Beta/AP

Peres je na konferenciji za novinare izjavio da se danas sastao sa Ančelotijem i rekao mu da naredne sezone neće biti trener ekipe.

"Bila je ovo teška odluka, ali mislim da je ona najbolja za Real Madrid. Ančeloti je osvojio naklonost Upravnog odbora i mene, kao i navijača. On je ušao u istoriju kluba, osvojio je desetu titulu prvaka Evrope, ali mislimo da je vreme za promene... Potreban nam je novi impuls u klubu", rekao je Peres.

Predsednik kluba izjavio je da će se naslednik Ančelotija na klupi Reala znati sledeće nedelje, a spekuliše se o bivšem treneru Borusije Dortmund Jirgenu Klopu i još uvek aktuelnom šefu struke Napolija Rafaelu Benitesu.

Ančeloti je Real preuzeo pre dve godine od Žozea Morinja, a prošle sezone je sa Madriđanima osvojio desetu titulu Lige šampiona, međutim, italjanski stručnjak sa kraljevskim klubom nije osvojio Primeru.

Real je ove sezone osvojio Svetsko klupsko prvenstvo, u Primeri je zauzeo drugo mesto sa četiri boda manje od Barselone, eliminisan je u osmini finala Kupa kralja, dok je u Ligi šampiona poražen u polufinalu od Juventusa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR