Utorak, 12.05.2015.

15:33

Žandarmerija:Stabilno na MK granici

U pograničnom pojasu sa Makedonijom i kopnenoj zoni bezbednosti uz administrativnu liniju sa KiM na području Preševa, bezbednosno stanje je stabilno.

Izvor: Tanjug

Default images
foto: Tanjug

To je rekao komandant Žandarmerije Goran Dragović u bazi "Kozjak" uz navode da pojačane jedince Žandarmerije u saradnji na vojskom, policijom i službama bezbednosti u potpunosti kontrolišu to područje.

"Sve pratimo, a naše patrole su 24 sata na terenu i za sada nemamo nikakvih problema", rekao je Dragović naglasivši dobru saradnju sa Vojskom Srbije.

Prema njegovim rečima, Žandarmerija tesno sarađuje sa vojskom koja joj je stavila svoju logistička sredstva na raspolaganju "i spremni smo da izvrršimo svaki zadatak".

U bazi "Kozjak" stacionirani su pripadnici Petog odreda Žandamerije koji kontroliše deo pograničnog pojasa sa Makedonijom.

"Do sada nismo imali sumnjiva lica koja bi pokušala da ilegalno pređu iz Makedonije u Srbiju", kaže komandant tog odreda Dejan Luković.

Prema njegovim rečima, svi u bazi "Kozjak" su prekaljeni profesionalci i izvršavaju sve postavljene zadatke.

Pripadnici Žadarmerije, kako su saopštili, imaju i dobru saradnju sa predstavnicima lokalne samouprave. src="http://www.b92.net/embed/index.php?nav_id=991135" width="640" height="360" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen class="b92Video" >

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Svet

Jako nevreme napravilo haos

Austrijsku pokrajinu Tirol zahvatilo je jako nevreme, dan nakon što je u Štajerskoj evakuisano oko 50 ljudi zbog polava koje su izazvale obilne padavine.

10:10

10.6.2024.

1 d

Podeli: