Tinejdžer pokušao da se ubije skokom sa Savskog mosta, spasili ga pripadnici Vatrogasne brigade

Tanjug

06. 05. 2015. u 16:36

Maloletni L. C. (17) pokušao je da izvrši samoubistvo skokom sa Savskog mosta u Beogradu. Vatrogasna brigada je brzom i požrtvovanom akcijom spasila mladića

Тинејџер покушао да се убије скоком са Савског моста, спасили га припадници Ватрогасне бригаде

Ilustracija

BEOGRAD - Pripadnici Vatrogasne brigade danas su, brzom i požrtvovanom intervencijom, uz pomoć vatrogasnog broda spasili mladića iz Save koji je u tu reku skočio sa Železničkog mosta.

Mladić je oko 15 sati, u blizini autobuske stanice, skočio u reku pokušavši da izvrši samoubistvo.

Na tom mestu Sava je duboka oko šest metara a visina mosta je 12 metara tako da je mladić ubrzo izronio i počeo da pluta po vodi.

Vatrogasci spasioci sa vatrogasno spasilačkog broda uočili su mladića na površini vode i odmah su krenuli da mu pomognu, kaže komandant Vatrogasno spasilačke brigade Mile Jovičić.

Jovičić je rekao za Tanjugu i da je matica reke počela da nosi mladića koji je počeo da gubi snagu, tako da su vatrogasci odlučili da bace kolutove za spavanje kako bi ga spasili.

Jovičić je rekao i da su uz pomoć tih kolutova "vatrogasci - mornari" uspeli da privuku maldića do broda a potom i da ga izvuku na palubu.

Potom je pozvana policija kao i ekipa Hitne pomoći koja je pregledala mladića i odvezla, dodao je Jovičić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Aleksandar

06.05.2015. 17:28

treba zakonom zabraniti da se takvim skakacima pomaze..budalama nemozes pomoci, tezak mu zivot kao tinejdzeru, sta ce da radi kad bude morao i za decu da stvara

Урбани Опанак

06.05.2015. 17:58

@Aleksandar - Ево ја ћу бити мање паметнији од тебе: Ако неко има проблема са бубрегом оде код доктора, ако неко има проблема са срцем оде доктору, ако је неко кога си ти назвао "Будалом" такође болестан, где он треба да оде, у смрт?, Он такође треба да иде доктору или тарапеуту, видиш исто је тако и са овим несрећним дечком и он очигледно треба помоћ. Да би му се помогло мора се спасити његов живот уколико је угрожен а он јесте био угрожен. Да је неко био од твојих ближњих, Шта онда? И Он треба да живи!!!

gaga

06.05.2015. 18:27

@Aleksandar - U kakvoj drzavi zivimo tek ce se izvrsavati samoubistva.Mi smo dno,zivimo u haosu,jedva prezivljavamo,a posla nema.

D.P

07.05.2015. 00:01

E sada će on kad poraste ubiti taštu i ženu i još dvoje dece. Tada ćemo svi da optužimo njega a ne ove koji su ga spasili. Moj deda je govorio. Rodio se lud ili rodio se pametan. Ja nažalost verujem u genetsko nasledje i da je to što je moj deda govorio potpuna istina. Nauka i genetika to sve više dokazuje.