Republičko takmičenje tekstilaca iz 15 škola

U ekipnom plasmanu za konfekcijske šivace najbolje su bile škole iz Pirota, Niša i Zrenjanina a za tkače škole iz Stare Pazove i domaćini.

NIŠ – Republički susreti okupili su najtalentovanije učenike iz 15 skola Srbije koje obrazuju i vaspitavaju decu sa smetnjama u razvoju.

Domaćin takmičenja bila je Škola za osnovno i srednje obrazovanje za učenike ometene u razvoju „14.oktobar“. Direktor Zoran Nikolić ističe da su svi pokazali takmicarski duh, znanje i veštine iz područja rada tekstilstvo i kožarstvo.

„Svako mlado biće koje stvara bilo bojama ili tekstilnim materijalima, zapravo deli s ljudima mnostvo svojih osecanja i ideja, kaže Nikolić. nis tekstilci takmicenje 02
Nakon takmičenja domaćini su se potrudili da pokažu znamenita mesta kao što je Niška Banja, Ćele kula, Tvrđava i centar grada.

U ekipnom plasmanu za konfekcijske šivace najbolje su bile škole iz Pirota, Niša i Zrenjanina a za tkače škole iz Stare Pazove i domaćini.

„Vazno je da su svi gosti otišli iz Niša i sa peharima, medaljama, diplomama, ali i sa predivnim sećanjima na 17. Republicke susrete, zaključuje Nikolić.

(Kraj)

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare