Petak, 24.04.2015.

19:15

Uhapšeni jer su izboli mladića

Kraljevačka policija saopštila je da su njeni pripadnici uhapsili trojicu mladića zbog sumnje da su u četvrtak izboli nožem dvadesetjednogodišnjeg mladića.

Izvor: Tanjug

Default images

Kako se navodi, Kraljevčani S.T. (23), N.Z. (24) i I.R. (20), uhapšeni su i zadržani do 48 časova zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda u saizvršilaštvu.

"Sumnja se da su trojica uhapšenih mladića, juče u Ulici Toplice Milana u Kraljevu, upotrebom fizičke sile, palicom i nožem naneli teške telesne povrede dvadesetjednogodišnjem sugrađaninu, koji je posle napada prevezen u kraljevačku bolnicu", piše u saopštenju kraljevačke Policijske uprave.

Dodaje se da pripadnici kriminalističke policije, nakon izvršenog uviđaja, rade na rasvetljavanju tog krivičnog dela.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: