Ex -Yu

Zapalili lokal, pa naplatili osiguranje

Zapalili lokal, pa naplatili osiguranje
Zapalili lokal, pa naplatili osiguranje

BEOGRAD - Policija je uhapsila pet osoba iz Kragujevca, među kojima i policijskog inspektora, zbog sumnje da su izvršili krivično djelo prevara u osiguranju u saizvršilaštvu, jer su namjerno izazvali požar u jednom lokalu.

Uhapšeni su policijski inspektor čiji su inicijali D.M, kao i vlasnik samostalne ugostiteljske radnje S.G, te još tri osobe G.C, N.M. i M.Đ. - saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Uhpašeni su zajedničkim djelovanjem i po podijeljenim ulogama planirali i organizovali da se izazove požar u lokalu, u vlasništvu S.G. Lokal je 19. januara, prema prethodnom dogovoru, namjerno zapalio M.Đ.

Oni su osumnjičeni da su od osiguravajuće kuće u kojoj je lokal osiguran, lažnim prikazivanjem činjenica i donošenjem neistinite dokumentacije, naplatili premiju osiguranja u iznosu većem od četiri miliona dinara /više od 33.000 evra/ i taj novac podijelili danas na unaprijed dogovoren način i procenat.

Osumnjičeni S.G. je danas sa računa banke u Kragujevcu podigao treću ratu od osiguranja u iznosu 1,2 miliona dinara /oko 10.000 evra/ i prilikom podjele novca u jednom ugostiteljskom objektu u Kragujevcu policija je uhapsila osumnjičene, kod kojih je pronađena ova suma novca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije