Beograd: Bivši dečko je izrešetao zbog ljubomore, pa pucao sebi u glavu!

S. J. Matić

20. 04. 2015. u 12:49

Hladnokrvno ubistvo i samoubistvo u kafiću "Fraći" u strogom centru prestonice. Goran Milovanović (50) ispalio u leđa Slavice Rakulj četiri metka. Konobar je bacio stolicu na ubicu

Београд: Бивши дечко је изрешетао због љубоморе, па пуцао себи у главу!

Foto N.Fifić / Slavica Rakulj foto: facebook

MENADžERKA kafića "Fraći" u Ulici Strahinjića bana 78a Slavica Rakulj (49) ubijena je u ponedeljak oko 12.30 na radnom mestu. U nju je iz pištolja pucao Goran Milovanović (50), koji je potom otišao u ve-ce i presudio sebi. Nezvanično se moglo čuti da je motiv ovog ubistva i samoubistva ljubomora i neuzvraćena ljubav.

Kako smo saznali, Milovanović je dva sata pre egzekucije sedeo u kafiću, razgovarao sa Slavicom i ništa u njihovom odnosu nije ukazivalo da može doći do ovakvog krvavog pira.

- Poznajem Slavicu sigurno desetak godina, jer često svraćam u taj kafić. I u ponedeljak sam sa detetom tu seo oko podne - ispričao nam je podrhtavajućim glasom, jedan od očevidaca tragedije. - Slavica je sedela sa tim čovekom za stolom pored mene. On je pio kafu. Činilo mi se da je i ona potpuno opuštena. Razgovarali su, ali nijednog trenutka se nisu svađali, niti je on u priči podigao glas. Ona je u jednom trenutku ustala i krenula ka šanku. Nekoliko trenutaka kasnije, pošao je za njom. U ruci je držao pištolj. Njen kolega konobar je to video i bacio je na njega stolicu, ali on je zapucao. Čini mi se da su se pogurali, a konobaru je malo povređena nadlaktica. Ja sam zgrabio dete i istrčao iz kafića. Onda sam čuo još jedan pucanj. Mislim da je to bio onaj kojim je presudio sebi.

Prema informacijama do kojih smo došli, Goran Milovanović je Slavici u leđa sasuo četiri metka. Onda je pištolj uperio u konobara, povukao obarač, ali mu je, neverovatnom srećom, baš u tom trenutku, oružje zakazalo. Milovanović je potom otišao u ve-ce gde se nekoliko trenutaka kasnije ubio.

I ostali očevici kažu da ništa u Goranovom ponašanju dok je sedeo u kafiću nije govorilo da je spreman da počini ovakvo krvavo i strašno delo. Nikome se nije učinio agresivan ili besan. Čovek sa detetom kaže da je i na trenutak posumnjao da tu može biti nekog sukoba ranije bi izašao sa detetom, ali je atmosfera bila sasvim uobičajena i opuštena.

Suvlasnica kafića, poznata balerina Aja Jung, bila je u ponedeljak ispred "Fraćija" potpuno šokirana strašnim činom, koji se tu odigrao. Loša vest dočekala je, kaže, neposredno po povratku iz Madrida.

- Slavica se bar meni nikada nije žalila da joj neko preti ili da je progoni - kratko nam je rekla Aja, koja nije želela mnogo da priča o svojoj radnici. Samo nam je potvrdila da Slavica nije bila udata i da nije imala dece.

Odmah posle pucnjave gosti kafića su pozvali policiju i Hitnu pomoć. Činilo se da je Goran bio još živ. Ipak, kad su lekari stigli, mogli su samo da konstatuju smrt dve osobe.


NIJE ŽELELA VEZU

PREMA nekim informacijama koje su se mogle čuti ispred kafića, Goran je bio Slavičin bivši dečko sa kojim ona nije više želela da nastavi vezu. Prema drugim, nisu bili u vezi, ali ju je on proganjao. U policiji imaju nekoliko evidentiranih prekršajnih prijava protiv Gorana zbog ometanja i uznemiravanja Slavice. Zbog toga su čak više puta izlazili na teren. Ipak, kažu da Goran nikada do sada nije fizički nasrtao na nju. Bar to policiji nije prijavljivano.

CRNA SERIJA
* Početkom februara u Vlaškoj kod Mladenovca Milovan Garić (55) ubio je nevenčanu suprugu Slađanu Smiljanić (48), a onda upucao sebe. Pretpostavlja se da je motiv ljubomora.
* Krajem decembra u Novom Pazaru Vladan Sekulić (42) je iz lovačke puške ubio suprugu Svetlanu (37) pa sebe. Okolina je bila šokirana jer se pričalo da su imali skladan brak.
* Prošlog leta u Lučanima Milojko Janković (48) ubio je suprugu Katarinu (42), a onda sebe. Tela su nađena u kombiju. Katarina je bila neko vreme živa, ali je preminula na putu do bolnice.
* Uoči Nove godine M. J. (56) u Veterniku kod Novog Sada upucao nevenčanu suprugu J. R. (33), a onda izvršio samoubistvo. Ona je sa teškim povredama prevezena u bolnicu, gde su se lekari borili za njen život.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

eni

20.04.2015. 13:11

Ova ubistva svakodnevna u sacekusama po srbiji su verovatno treninzi da zaustavite prodor Islama u Evropu

trbosek

20.04.2015. 14:29

@eni - Postoje samo tri motiva:strst,koristoljublje i psihicka poremecenost,nekad i u kombinaciji.

MarkoBgd

20.04.2015. 18:44

@eni - @Eni; Pa eto, neko ubije jednu osobu iz ljubomore i neuzvracene ljubavi, a neko zakolje 700 000 ljudi, zena i dece jer nisu "prave" nacionalnosti.

daweed

20.04.2015. 13:29

"Muškarac (55) je pucao u konobaricu (49)... Gost je imao 55 godina a konobarica 45 godina"???

Jeronimo

20.04.2015. 13:55

@daweed - Da, i? Cuo si nekada da neko ima 55, a neko 49 godina? Ili mozda smatras da tu treba iskljucivo da radi neka starleta od 18, pa si zbunjen?

zoran

20.04.2015. 19:05

Ako je ona konobarica sta je onda on ,mislim da je neprofesijalno od novinara da jednom od učesnika događaja stavlja zanimanje a drugoj osobi samo ime.

Dragan P.

22.04.2015. 22:48

@zoran - Nebitno je šta su oboje, a njeno zanimanje je pomenuto zato što je ubijena na radnom mestu.