Ponedeljak, 20.04.2015.

12:38

Peruničić nasrnuo na igrača

Rukometaši Crvene zvezde ostvarili su prvu pobedu u plej-autu nad Planinkom 32:28, a meč je obeležio obračun Nenada Peruničića i Vladimira Tomića.

Izvor: MN

Default images
Starsport

U 48. minutu meča posle psovke Tomića trener i i rač Peruničić krenuo je da se obračuna sa njim. Ipak, pribranost saigrača, reakcija kontrolora Fabijana i arbitara Savića i Radulovića sprečili su veći incident.

"Imam probleme u ekipi. Da li sam na terenu bio grublji prema protivniku ili nisam, ne znam, ali svakako nije razlog za psovke. Inače, samo na to i reagujem. Krivo mi je zbog reakcije, jer to nije moj nivo", rekao je Peruničić, prenosi Sport.

On se izvinio za svoj postupak.

"Ne bih rekao da me isprovocirao, ali bila je ružna psovka. Nije mi bila namera da reagujem, ali to je nepoštovanje u obraćanju. Nije problem da mi neko fizički vrati na terenu, ali ovo nema veze sa sportom. Moja reakcija nije bila na nivu, izvinjavam se ljudima koji poznaju sport, zaista. Nije mi bila namera da se sa nekim jurim po terenu“, rekao je Peruničić koji je Tomiću bio trener kada je nosio crveno-beli dres.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Podeli: