Ćerka Snežane Malović povređena u saobraćajnoj nesreći

Novosti online

20. 04. 2015. u 09:43

Devojčica T. M. (12) povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se oko dogodila juče u 17:45 na putu između Manastira Morače i Kolašina, u mestu Mioska

Ћерка Снежане Маловић повређена у саобраћајној несрећи

Kanjon Morače, Ilustracija Foto P. Milošević

Devojčica T. M. (12) povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se oko dogodila juče u 17:45 na putu između Manastira Morače i Kolašina, u mestu Mioska, javlja portal vijesti.me.

Devojčica je bila u vozilu sa ocem, koji je upravljao džipom „tojota hiluks“ beogradskih tablica i majkom Snežanom Malović.

„Prilikom prolaska pored betonske galerije koja inače i podignuta da bi štitila od odrona, sa visine od 50 metara pao je veliki kamen, srećom pored vozila. Silina udara je bila takva da su se pomerile i betonske rigole, a od rasprsnutog kamena, ostaci su udarili u džip u kojem je bila porodica Malović“, kazali su nezvanično u kolašinskoj policiji.

Pretpostavlja se da je T. M. bila na zadnjem sedištu koje je bilo izloženo udaru rasprsnutog kamena. Vozilo se zaustavilo nakon sedamdesetak metara. Nakon intervencije u Hitnoj pomoći u Kolašinu, povređena devojčica je prebačena u Klinički centar Crne Gore, gde je nakon zdravstvenog tretmana konstatovano da je van životne opasnosti.

Od rasprsnutog kamena je oštećeno još jedno vozilo ali u njemu nije bilo povređenih.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije