16. april  2015. 13.53  | Izvor: FoNet

Jovičić: Šokiran istupima Jankovića

BEOGRAD -

Potpredsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Jovičić "šokiran je politikantskim istupima" ombudsmana Saše Jankovića, kojem u saopštenju prigovara da se bavi politikom na "najprljaviji i najprizemniji način".

Jovičić smatra da je Janković "lagao" oko slučaja na Paradi ponosa, kao i da je "lagao i manipulisao građanima što se tiče pada helikoptera".

 

Prema Jovičićevom stavu, Janković je "neodgovorni politikant koji se samo bavi neistinama i tračevima".

"Jadno je i poražavajuće što se Saša Janković samo bavi politikom, i svakim danom svojim postupcima i izjavama dokazuje da on predstavlja sramotu, a nikakvu zaštitu za građane Srbije", naveo je Jovičić.

Tagovi
Broj komentara: 5

Pedja  16. 04. 2015. | 14:22
Zar je moguće da ovo optužuje nekog da je lagao? I to nakon što je njegov lider ponovo uhvaćen na delu?
prior  16. 04. 2015. | 14:41
Cuj, on sokiran. Pa ti ne znas gradivo iz osnovne skole. Da li si sada naucio koji je glavni grad Etiopije? Naravno da nisi naucio, nego radis samo po zadatku, kao i svi vi iz SNS - a. I ti se nas`o da se kačis sa pametnim covekom. Svasta raste u Srbiji.
Steppenwolf  16. 04. 2015. | 16:21
Pa smenite ga. Imate većinu u skupštini. A dramaturgiju ostavite za kampanju.
mika  16. 04. 2015. | 19:13
Zasto se narod ponasa kukavicki, cuti, saginje glavu cekajuci da neko drugi resi njihove probleme, bolji zivot. Vlast bira narod, narod smenjuje i ponovo bira. To je demokratija gradjani Srbije. Vlast polaze racune narodu, a ne placenim botovima po novinama i svojim glasacima i klimoglavcima u skupstini. Osvestite se "elito", nemojte da cutite, nestacete u cutanju i saginjanju. Sasa Jankovic cak i da hoce ne moze da resi sve probleme. NAROD je taj koji se pita i moze ako hoce...
Kusta  17. 04. 2015. | 11:50
A kako se naziva beogradski sef vladajuce stranke koji ne postuje zakon kod imenovanja i kadriranja i pored upozorenja gradjana... da li je i to politikantstvo.....