Pucnjava u Kosovskoj Mitrovici, povređena dva Srbina, pucano i na policijsko vozilo

I. RADULOVIĆ

13. 04. 2015. u 10:18

U novom obračunu zavađenih grupa u severnom delu Kosovske Mitrovice, u ponedeljak oko sat vremena posle ponoći, povređena su dvojica mladića srpske nacionalnosti

Пуцњава у Косовској Митровици, повређена два Србина, пуцано и на полицијско возило

Klub "Crna dama" ispred kojeg se dogodio incident

U NOVOM obračunu zavađenih grupa u severnom delu Kosovske Mitrovice, u ponedeljak oko sat vremena posle ponoći, povređena su dvojica mladića srpske nacionalnosti. Nepoznati napadač ispalio je više hitaca iz vatrenog oružja ranivši S. M. (26) i T. P. (24). Oni su zbrinuti u bolnici i, srećom, nisu životno ugroženi.

- U ponedeljak, oko 1.20, ispred diskoteke "Crna dama", došlo je do pucnjave u kojoj su dvojica mladića lakše povređena - rekao je zamenik regionalnog komandira Kosovske policije Besim Hoti. - Za sada imamo jedno ime mogućeg osumnjičenog, ali se još ne zna šta je motiv napada. Inače, u lokalu ispred kojeg je otvorena vatra nalazilo se oko 70 gostiju.

Dežurni ortoped u zdravstvenom centru Kosovske Mitrovice, doktor Ljubomir Jakšić, rekao je da su tokom noći primili dva pacijenta sa povredama od vatrenog oružja.

- Jedan pacijent, S. M. (26), operisan je tokom noći i ima ustrelnu ranu desnog stopala. On se nalazi na odeljenju intenzivne nege i njegovo stanje je stabilno - rekao je Jakšić. - Drugog pacijenta, T. P. (24), pogodio je rikošet i on je smešten na odeljenje ortopedije. Takođe je stabilno.

Netrpeljivost i tuče zavađenih grupa mladića iz Zvečana i Kosovske Mitrovice, koje već duže vreme traje na ovim prostorima, najverovatnije su uzrok i poslednje pucnjave. Podsetimo, serija incidenata u Kosovskoj Mitrovici otpočela je prošle nedelje, kada je jedan sedamnaestogodišnjak srpske nacionalnosti povređen u blizini glavnog ibarskog mosta.


PUCALI NA POLICIJSKI AUTO

SAT vremena nakon ranjavanja dvojice Srba, nepoznate osobe pucale su na vozilo KPS, koje je bilo parkirano ispred mitrovačke bolnice. Srećom, auto je u tom trenutku bio prazan, pa niko nije povređen. Za sada nije poznato da li su dva incidenta povezana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Raja

13.04.2015. 16:30

Mislim nesto da... Zapadne obavestajne sluzbe zapocinju rat izmedju Albanaca i Sandzaka s jedne strane i nas Srba s druge strane. To cine uz saradnju i pomoc svojih podguznih "agencija" kojima nije slucajno promenjeno ime iz sluzbi u agencije. Vama braco zelim da porucim.ili cuvajte Srbiju ili posao. Izbor je vas i naravno potpuno slobodan. Svakako ima onih koji ne veruju ni u Boga,ni u nebesa,ni u pakao. Najgluplje je cekati da vam smrt donese nesumnjivo tacan odgovor.

Vojvoda Micko Krstic

13.04.2015. 18:18

Cuj,Vulin osudio napad! E sad su se siptari uneredili od starha.