Francuska obaveštajna služba: Rusi nisu otvarali komandne punktove u Donbasu

Novosti online

12. 04. 2015. u 21:43

NATO je saopštio da Rusi samo što nisu upali u Ukrajinu, dok u isto vreme, prema informacijama francuske obaveštajne službe, ništa ne potvrđuje ovu hipotezu

Француска обавештајна служба: Руси нису отварали командне пунктове у Донбасу

Ilustracija

NATO je saopštio da Rusi samo što nisu upali u Ukrajinu, dok u isto vreme, prema informacijama francuske obaveštajne službe, ništa ne potvrđuje ovu hipotezu, rekao je francuski general vojno-obaveštajne službe Kristof Gomar, kaže se na sajtu Nacionalne skupštine Francuske.

„Mi zaista nismo primetili da Rusi otvaraju komandne punktove, niti objekte za logistiku, uključujući poljsku bolnicu, koji omogućuju da se krene u vojni napad. Kasnije je postalo jasno da smo bili u pravu, jer su ruski vojnici zaista bili primećeni u Ukrajini. To je bio više trik da se izvrši pritisak na predsednika Ukrajine Porošenka, a ne pokušaj napada“, rekao je Gomar.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (12)

vlada

13.04.2015. 00:15

Ne ulazim u kvalitet FOS ali zaključak "samo što nisu" je i predvidiv i neozbiljan! Kao prvo to za Ruse i nije problem, čak i bez ispaljenog metka /nažalost amerike/! E to ih najviše "žulja"! Kad bih vam rekao da za Ruse /ne u Ukrajinu/ ne bi bio problem da udju ponovo u Nemačku ... ne mojte proveravati, lepo vas savetujem! Dok je vreme!

proruski mozgofob

13.04.2015. 10:18

@vlada - @vlada- Samo se ti nadaj(tvoje je demokratsko pravo) da rusija može do Nemačke. Danas je ona,Nemačka, mnogo jača nego 1945., sa NATO-om i USA kao saveznicima ! rusi mogu da dođu tamo,kao turisti ili radna snaga ako ih neko primi !

Lepo, lepo

13.04.2015. 15:19

@vlada - NVO mozgofobu, taj tvoj nato je toliko jak da se nije osmelio da kopneno napada na 100x slabijeg protivnika, odnosno SRJ. Ja i dan danas zalim sto nas nisu napali pa da skupo prodamo svoju kozu a neonacistima nanesemo gubitke u stotinama hiljada (njihova procena). Sada se zna da nisu ni mislili da napadaju na nasu vojsku nego da iz vazduha uniste sve sto se moze unistiti, pa da domaci izdajnici odrade ostatak posla za njih. Vidim da 5 kolona ne posustaje.

КИР СРБИН

13.04.2015. 09:45

А ја мисли Америка озбиљна сила, а они годинама измишљају непријатеље, злочине и разноразна оружија за масовно уништење, да би малтеретирали мале. Подсећају ме на некадашње локалне силеџије које ухвате клинца па га терају да купи циглу, ако је купи јао њему, ако је не купи куку њему. А кад налетет на бају онда тутањ, неможеш да их стигнеш.

OTAN

13.04.2015. 10:12

rusi nisu upali ni na Krim,tako su tvrdili,pa je kasnije njihov firer ipak objasnio da to jesu uradli i kako su uradili . Dakle,put-inu se ne sme verovati,kao ni sputniku koji ima ulogu promotera proruske propagande.

Hasan seckati

13.04.2015. 15:25

@OTAN - Hahaha, sta vam radi, Rastura vas da ne znate gde ste )))) A to je tek pocetak! Veliki ruski narod ima istorijsku duznost ciscenja nacistickog zla u Evropi. Ovoga puta treba da idu kraja i da zlo pocupaju do samog korena a ne kao proslih puta da se smiluju nad ljudskim otpadom.

КИР СРБИН

13.04.2015. 14:12

@Duce Putler - Зашто би нам неко преносио? Ако смо сиротиња нисмо глупи и неписмени. Ако те неко није обавестио чисто да знаш да се у Србији слободно гледа и слуша и ББЦ и ЦНН и Глас америке, што путем кабловске што путем разних слободних телевизија. Али зато у свој тој слободи немамо ни један руски канал да гледамо или слушамо. Седи ту у амбасади какда ти је Бог дао и уживај.

miki

14.04.2015. 21:55

Konacno covek ne moze da ne primeti kako je zapadnjacka propaganda ucinila svoje,totalno su nas izludeli pa ljudi moji ludaci zovu Putina fasistom a ti koji njega tako zovu nisu nikad ni predstajali biti fasisti.Zar nije to fasizam izazoves haos u drzavi,opljackas je totalno a tom prilikom dozvolis svojim vazalima da uzmu i oni deo plena,nateras je/drzavu/ da udje u NATO kao zastitu i to od opljackanog naroda otimas iz usta za izdrzavanje istih.Sami BOG je poslao Putina da spase svet .