Srbija

Utorak, 07.04.2015.

16:09

Indijskog giganta zanima Železnica

Indijska kompanija Rajts zainteresovana je za razvojne projekte i za unapređenje odnosa sa Železnicama Srbije, saopštili su iz tog preduzeća.

Izvor: Beta

Default images
Foto: Tanjug

Generalni direktor i predsednik Skupštine Železnica Srbije, Miroslav Stojčić i Zoran Anđelković, obavestili su predstavnike indijske kompanije Rajts čiji je osnivač Vlada Indije, o stanju Železnica Srbije i o izvođenju najznačajnijih projekata modernizacije.

Indijski predstavnici su obavestili domaćine o potencijalu svoje železničke kompanije, kao jedne od najvećih u svetu.

Indijske železnice su među retkim železničkim upravama u svetu koje same proizvode i svoja vozna sredstva, zbog čega su posebno zainteresovane za vagonogradnju u Srbiji, piše u saopštenju.

Indijskim privrednicima predstavili su se i Saobraćajni institut CIP, Energoprojekt, Putevi Srbije, Mostogradnja, kao i novosadski ZGOP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Podeli: