Otkrivene ilegalne laboratorije za marihuanu u Novom Sadu i Beogradu

Policija je prekinula još jedan lanac krijumčarenja narkotika, otkrili su dve ilegalne laboratorije za uzgajanje opojne droge marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili osmočlanu organizovanu kriminalnu grupu, koja se od decembra prošle godine bavila trgovinom narkoticima.
Policija je prekinula još jedan lanac krijumčarenja narkotika, otkrili su dve ilegalne laboratorije za uzgajanje opojne droge marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili osmočlanu organizovanu kriminalnu grupu, koja se od decembra prošle godine bavila trgovinom narkoticima.

Na teritoriji Beograda, Novog Sada, Jagodine i Požarevca uhapšeni su  B .B. (34 ), D. O. ( 35 ), A. D ( 31 ), M. M. (26 ), M. M. ( 28 ), D. J. (34 ), J. J. (30 ) i A. J ( 38 ).

Sumnja se da su se pripadnici ove organizovane kriminalne grupe u Beogradu i Novom Sadu bavili proizvodnjom i trgovinom narkoticima odnosno uzgajanjem opojne droge marihuane u veštačkim uslovima, laboratorijama, radi dalje prodaje.

Osumnjičeni su iznajmljivali kuće na duži vremenski period, adaptirali ih i opremali neophodnom opremom kako bi u njima uzgajali marihuanu.

U laboratoriji u Beogradu pronađeno je oko 700 sadnica marihuane kao i skupocena instalirana oprema za proizvodnju, a u Novom Sadu oko 500 sadnica marihuane i veća količina te droge pripremljene za dalje krijumčarenje i prodaju.

Policija je u Jagodini, u kući jednog od osumnjičenih, pronašla veću količinu skupocene elektro opreme - specijalizovane lampe, agregati i drugu opremu neophodnu za proizvodnju narkotika u veštačkim uslovima.

Pripadnici ove organizovane kriminalne grupe su sve instalirane laboratorije ilegalno priključivali na elektro mrežu i time počinili krađu veće količine električne energije. Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.

  • nedo

    06.04.2015 13:09
    ali zasto
    su pali-nisu placali struju, a da jesu ko zna
  • Ronac

    05.04.2015 16:23
    Kako je marihuana u nekim zemljama droga a u nekim nije?
  • neko iz mase

    05.04.2015 13:37
    de su te laboratorije kad nigde granja nema ???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.