Automobili

Petak, 03.04.2015.

13:51

Ispričajte svoju BMW priču i osvojite nagradu

U sklopu globalne kampanje nemačkog proizvođača automobila, BMW Srbija je pokrenuo nagradni konkurs pod nazivom #BMW Stories, koji će trajati do kraja godine.

Izvor: B92

Default images

Svi zainteresovani BMW fanovi, koji žele da učestvuju u konkursu, mogu u periodu od 1. aprila do 31. decembra da podele svoju strast prema automobilima ove marke tako što će "ispričati" sopstvenu BMW priču putem društvenih mreža.

Sve što treba da urade jeste da fotografije ili video zapise, sa opisom svoje BMW priče, postave na svom profilu na nekoj od društvenih mreža – Facebook, Twitter ili Instagram, uz obavezan hashtag #BMWStories.

Postavljene priče biće prikupljene na jedinstvenom portalu i dostupne svim ljubiteljima BMW-a da ih pogledaju i podele na svojim profilima na društvenim mrežama.

Najinteresantnije priče po mišljenju žirija biće nagrađene. Kvartalni pobednici osvojiće BMW automobil na jedan vikend, dok će pobednik celokupnog konkursa dobiti mogućnost da poseti BMW Welt, muzej i fabriku u Minhenu.

Sve informacije o nagradnom konkursu biće objavljene na Facebook stranici BMW Srbija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: