Špijunka: Ministri se sladili plazmom s trake

J. Ž. S.

27. 03. 2015. u 13:19

Tokom posete požarevačkoj industriji „Bambi” ministri Aleksandar Vulin i Vanja Udovičić nisu odoleli da čuvenu „plazmu” probaju direktno sa trake, a našlo se tu proizvoda i „za poneti”

Шпијунка: Министри се сладили плазмом с траке

DA ni ministri ne mogu da odole slatkišima, a pogotovu onima koji su obeležili njihovo detinjstvo, pokazali su prilikom posete požarevačkom "Bambiju" Aleksandar Vulin i Vanja Udovičić.

Oni su imali tu čast da direktno sa trake probaju čuvenu "plazmu", a prvi put u životu osladili su se tek ispečenim vrelim keksom koji je jedva mogao da se drži u ruci.

Domaćini su ministrima spakovali svoje proizvode i "za poneti", pa je uživanje u slatkišima nastavljeno i tokom povratka za Beograd.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Маја М.

27.03.2015. 15:59

Волела бих да неко наведе само један здрав производ кондиторске индустрије.

Lepi Dr. Rade Bio Zavodnik

27.03.2015. 16:58

@Маја М. - Zdrav? Šta podrazumevate pod tim izrazom? Da li ćete verovati, ali i strihnin je lek u malim količinama (mali, izraženo u mikrogaramima) a vizmutom je uspešno lečen čir dvanaesterca 1897 godine. Oba su opasni otrovi. Čaša dobrog vina je zdrava ali ne veća od dva deci a ako petnaest minuta duboko udišete "zdrav i čist" vazduh i pri tom po 7 sec. zadržavate dah, u najmanju ruku bićete pijani a u najgorem slučaju može doći do prskanja krvnih kapilara (kesonska bolest).