Otvoreno je takmičenje BBICC 2015

Beograd, 26. Mart 2015. PR Objave: Saopštenje -

Otvoreno je takmiÄenje BBICC 2015

Takmičenje u rešavanju studije slučaja Belgrade Business International Case Competition (BBICC) je u sredu, 25. marta zvanično otvoreno na Fakultetu organizacionih nauka, čemu je prethodio svečani koktel dobrodošlice u Best Western Hotelu M. Ovogodišnje takmičenje okupilo je 12 timova iz celog sveta i njihove univerzitetske profesore.

Takmičenje u rešavanju studije slučaja Belgrade Business International Case Competition (BBICC) je u sredu, 25. marta zvanično otvoreno na Fakultetu organizacionih nauka, čemu je prethodio svečani koktel dobrodošlice u Best Western Hotelu M. Ovogodišnje takmičenje okupilo je 12 timova iz celog sveta i njihove univerzitetske profesore.  Njima su dobrodošlicu na predstojećem takmičenju poželeli svojim govorom predsednik Srpske asocijacije menadžera (SAM), Milan Petrović, zatim državni sekretar ministarstva omladine i sporta Nenad Borovčanin, kao i dekan Fakulteta organizacionih nauka prof. dr Milan Martić. Koktelu dobrodošlice su između ostalog prisustvovali i Ambasadori sledećih zemalja u Srbiji: Australije, Portugala i Velike Britanije, kao i predstavnici Ambasada Sjedinjenih Američkih Država i Kanade.

BBICC je svetsko takmičenje u rešavanju poslovne studije slučaja, jedino takvog karaktera u celoj jugoistočnoj Evropi.  Ovaj događaj će se realizovati u toku 6 dana, pri čemu će preko 60 gostujućih takmičara iz celog sveta imati priliku da upozna srpsku kulturu i običaje. Pored druženja i razmene iskustava sa kolegama iz inostranstva, takmičari će rešavati dve studije slučaja. Vreme koje će imati na raspolaganju za osmišljavanje rešenja za iste je 5 i 30 sati. Nakon toga, 26. kao i 29. marta, na Fakultetu organizacionih nauka, uslediće prezentovanje rešenja pred stručnim žirijem, sastavljenim od eminentnih ljudi iz srpske privrede, menadžera i predstavnika uspešnih konsultantskih kuća.

Studenti Fakulteta organizacionih nauka su višestruko angažovani na ovom projektu. Dok je jedan  deo studenata zadužen za celokupnu organizaciju događaja, drugi deo čini tim takmičara koji će predstavljati Beogradski Univerzitet na BBICC 2015. Pored Fakulteta organizacionih nauka, ove godine će se takmičiti i studenti prestižne Wharton poslovne škole iz Pensilvanije (USA), Auckland Univerziteta (Novi Zeland), Univerziteta Queensland (Australija), čak tri tima iz Kanade - Concordia Univerziteta, Univerziteta British Columbia i McGill Univerziteta, prošlogodišnji pobednik - National University of Singapore (Singapur), tim sa Tajlanda i iz Hong Konga, a među predstavnicima Evrope, pored Beogradskog Univerziteta jesu Univerziteti iz Porta (Portugal) i Mančestera (UK).

Više o događaju možete saznati na stranici: www.bbicc.org



PODACI O FIRMI

Naziv: Belgrade Business International Case Competition
Adresa: Jove Ilića 154
Grad: Beograd 11000
e-mail: office@bbicc.org
Web: www.bbicc.org
Tel: +381 11 3950936
Kontakt osoba:
Ime: Milica Đoković
Funkcija: Marketing/PR
Tel: +381 64 3345172
e-mail: milica.djokovic@bbicc.org

Više...

POVEZANI SADRŽAJI

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton

Udruženje studenata informatike FONIS ove godine organizuje jedanaesti po redu FON Hakaton, 24-časovno... Više...

Hakaton za srednjoškolce - 9. i 10. decembra 2023. godine

Udruženje studenata informatike FONIS šesti put zaredom organizuje programersko takmičenje, Hakaton... Više...

Postani i ti deo "Beogradskih dana inženjera"

Šesnaestu godinu za redom, Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd organizuje projekat „Beogradski... Više...

Objavite vest

USLUGE

  • Informacije o uslugama saznajte putem e-mail adrese redakcija (at) probjave.com.

Detaljnije informacije...


Zaboravili ste lozinku?   Besplatna registracija
RSS Feed RSS Feed