• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danica Vučenić odlazi, nema s kim da radi

Izvor mondo.rs

Autorka serijala "Jedan na jedan" Danica Vučenić odlučila da preuzme novi posao van novinarstava jer više "ne može da profesionalno radi svoj posao". Kolegijum RTV Vojvodine žali zbog takve odluke novinarke.

"Nisam doživela nikakav politički pritisak, ali činjenica je da više ne mogu da radim ovaj posao kako bi trebalo jer posle gostovanja Olje Bećković u emisiji 'Jedan na jedan' niko iz vladajuće partije ne želi da gostuje kod mene. Sebe vidim kao advokata javnosti, a pošto mi je na ovakav način onemogućeno da radim, odlučila sam da se povučem", rekla je Vučenić za "Alo" i priznala da ima poslovne ponude koje se ne tiču medija, ali još nije donela konačnu odluku vezanu za nov poslovni angažman.

Ipak, ne isključuje mogućnost da se jednog dana vrati na male ekrane:

!Ništa u životu nije konačno, osim smrti. Pa tako ni ovo. Ukoliko se situacija u zemlji promeni, postoji mogućnost da ću se opet vratiti novinarskom pozivu", kaže nagrađivana novinarka.

Kolegijum Radio-televizije Vojvodine podseća na to da je, za kratko vreme, Danica Vučenić od "Jedan na jedan" napravila kultnu emisiju, koja je otvarala brojna pitanja naše savremenosti i stekla veliki autoritet u javnosti.

"Njen novinarski angažman, u tom projektu doneo joj je brojne nagrade, među kojima i onu sa imenom Verice Barać. Time je Danica Vučenić dala ogroman doprinos jačanju ugleda i rastu gledanosti Radio-televizije Vojvodine", ističe se u saopštenju na sajtu RTV.

Kolegijum RTV izrazio je žaljenje zbog prekida saradnje, ali i izrazio nadu da je odlazak Danice Vučenić iz novinarstva samo privremen i da će saradnja sa njom biti obnovljena.

Tagovi

Komentari 15

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

rale j tomic

Neka se javi na b92 odma ce je primitiPostoji i radio Glas naroda isto.

Xa xa xa

Nema vise Tadije i kompanije!

Gz

@Xa xa xa Hahaha ma ne xa xa xa dje se djedea Tadija

special image