Automobili

Sreda, 18.03.2015.

15:09

Hondine sajamske premijere i akcije

Nastup Honde na Salonu automobila u Beogradu obeležila je premijera restilizovanog modela CR-V sa 1.6 High Power dizel motorom od 160 KS, Civica Type Sport i potpuno novog krosovera HR-V. Sajamski popusti za modele sa lagera iznose do 3.500 evra a aktuelna je i akcija "1.000.000 km garancije" na 1.6 dizel motor i menjač na modelima Civic i CR-V.

Izvor: B92

Default images
Honda CR-V za 2015.

Na štandu u Hali 1 Beogradskog sajma, Honda je izložila osveženi CR-V sa potpuno novim 1.6 High Power dizel motorom iz Hondine Earth Dreams Technology serije i 4X4 pogonom.

Ovaj motor predstavlja naslednika Hondinog 2.2 i-DTEC i to uz veću maksimalnu snagu (160 KS) i obrtni momenat (350 Nm), kombinovanu prosečnu potrošnju od 4,9 l/100 km, i smanjenu emisiju CO2 od129 g/km (u paru sa šestobrzinskim manuelnim menjačem). Krajem leta biće dostupan i potpuno novi devetostepeni automatski menjač.

Cena restilizovane Honde CR-V kreće se od 23.990 evra za model sa 2.0 litarskim benzincem i pogonom na prednje točkove.
Honda Civic Type Sport
Novi Civic Type Sport, kao deo game osvežene Honde Civic, izložen je u 'Red line' paketu opreme.

Ovaj automobil inspirisan Type R-om, zahvaljujući tehnološkim i dizajnerskim unapređenjima izdvojen je kao poseban model iz familije Civic.

Od standardnog Civica, Type Sport se razlkuje po aerodinamičkim dodacima na prednjem braniku i pragovima, zadnjem difuzoru i specijalo dizajniranim 17 inčnim alu felnama. Automobil je opremljen i novim multimedijalnim sistemom - Honda Connect, koji je kompatibilan sa android platformom.

Civic Type Sport dostupan je sa 1.8 litarskim benzincem sa 142 ks i 1.6 litarskim i-DTEC dizelašem koji proizvodi 120 ks. Sajamska cena najjeftinije

Type Sport verzije iznosi 19.990 evra
Honda HR-V (Prototype)
Jedan od najzanimljivijih modela na Hondinom štandu je potpuno novi krosover HR-V. Motorizacija obuhvata 1.5 litarski i-VTEC benzinac sa 130 ks (96 kW) i 1.6 litarsku i-DTEC dizel motor snage 120 ks (88 kW), koji su deo Honda Earth Dreams tehnologije.

Na Sajmu je predstavljena pretprodukcijska verzija, sa volanom na desnoj strani.

Cena i datum početka prodaje Honde HR-V za sada nisu objavljeni.
Honda HR-V (Prototype)
Sa novim modelima stižu i inovativne Hondine tehnologije asistencije u vožnji. Tako je Honda CR-V za 2015. prvo vozilo na svetu koje je opremljeno Inteligentnim adaptivnim tempomatom, koji ne samo da prati vozila ispred, već i ona u susednim trakama predviđajući kada će vozilo skrenuti ispred vas do pet sekundi pre nego što dođe do toga.

Svi novi modeli japanskog proizvođača, od najnižeg paketa opreme, imaće Sistem za kočenje i prevenciju sudara pri malim brzinama u gradskoj vožnji (CTBA).
Honda HR-V (Prototype)
Pored predstavljanja novih modela, Honda Srbija je pripremila i sajamske akcije koje se odnose na prethodne generacije modela – popusti na CR-V idu do 1.100 evra, na Civic do 1.000 evra a na Accord do 3.500 evra.

Civic sa lagera može se kupiti za 15.390 evra, koliko košta 1.4 benzinac Comfort sa 5 vrata i manuelnim menjačem.

Cena najjeftinije Honde Accord je 19.990 evra (2.0 benzinac Elegance), a model CR-V dostupan je od 21.990 evra (takođe verzija pre redizajna)

Kao garanciju dugotrajnosti i 'neuništivosti' novog 1.6 dizelaša, obezbeđena je garancija od 1.000.000 km na motor i menjač, za sve modele sa ovim agregatom.
Honda Civic Tourer
Na 9. Međunarodnom sajmu motocikala Motopassion u Hali 2C, Honda će izložiti najprodavanije modele skutera u Evropi poput PCX125, SH150, NSS300 Forze i sve verzije modela NC750 – Enduro NC750X, Naked NC750S kao i skuter NC750D Integra.

Posetioci koji su više naklonjeni sportskim dvotočkašima imaće prilike da se upoznaju sa modelom CBR600RR, trkačkim predvodnikom među Super Sport motociklima.

U okviru sajamskih ponuda za modele sa lagera, klijentima će biti ponuđeni i posebni uslovi fianansiranja za sve motore i skutere.

Više fotografija sa Hondinog štanda i beogradskog auto-salona možete pogledati u Galeriji

Pratite naš specijal - Sajam u Beogradu

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: