(FOTO) Evo zašto Čelsi zbog Srbina Ivanovića pravi neviđeni presedan i krši svoje pravilo!
Foto: Reuters

Murinjo obožava Baneta

(FOTO) Evo zašto Čelsi zbog Srbina Ivanovića pravi neviđeni presedan i krši svoje pravilo!

Fudbal -
Ivanović je 22. februara napunio 31 godinu, a Murinjo je odlučio da napravi presedan, pošto srpskom fudbaleru nudi čak četvorogodišnji ugovor

LONDON - Menadžer Čelsija Žoze Murinjo planira da ponudi višegodišnji ugovor srpskom fudbaleru Branislavu Ivanoviću.Mediji na Ostrvu navode da je kapiten "orlova" jedan od omiljenih fudbalera, a zbog Ivanovića Portugalac je spreman da napravi neviđeni presedan i da prekrši nepisano klupsko pravilo. Prema tom pravilu, a to je bila praksa do sada, Čelsi fudbalerima starijim od 30 godina kada im istekne ugovor nudi produženje saradnje na samo jednu godinu.

Ivanović je 22. februara napunio 31 godinu, a Murinjo je odlučio da napravi presedan, pošto srpskom fudbaleru nudi čak četvorogodišnji ugovor.

Srbin je navodno dobio ponudu da produži ugovor sa Čelsijem po kojem bi nedeljno zarađivao 90.000 funti (125.000 evra). Međutim, Murinjo smatra da bi Srbin trebalo da dobije ugovor na četiri godine. Srbin ima ugovor sa Čelsijem do juna 2016.Engleski mediji navode da ovakav tretman nisu ranije imale ni legende kluba kao što su Frenk Lampard i Džon Teri. U međuvremenu se pojavila informacija da je Real zainteresovan za Ivanovića.

Ivanović je u Čelsi stigao 2008. godine iz Lokomotive za devet miliona funti. On je za Čelsi odigrao 304 utakmice i postigao 31 gol u svim takmičenjima. Sa Čelsijem je osvojio titulu u Premijer ligi, tri FA kupa, Liga kup, Komjuniti šild, Ligu šampiona i Ligu Evrope.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track