Subota, 07.03.2015.

20:43

"Bez problema ako ne padne kiša"

Predsednik opštine Obrenovac Miroslav Čučković rekao je da se ne očekuju veći problemi, ukoliko ne padne veća količina vode.

Izvor: B92

Default images
foto: Tanjug

On je gostujući u vestima B92 rekao da krizni štab zaseda tri dana zbog najavljenih padavina, ali i naveo da su vodostaji na svim rekama u Obrenovcu u opadanju.

“Nekoliko desetina domaćinstava je ugroženo u selu Gračac i u naselju Crvena Jabuka. Krizni štab opštine prati situaciju na rekama zajedno sa ostalim lokalnim ptabovima”, rekao je Čučković.

Prema njegovim rečima, noćas su sanirani problemi nastali izlivanjem reke Gročica kod Uba i dodao da je neophodno da se Obrenovac u maju i junu ove godine pripremi za sledeću zimu i da se očiste rečna korita.

”Za to su, preko Kancelarije za pomoć i obnovu poplavljenim područjima prikupljena sredstva i biće izgrađene retenzije na Kolubari”, zaključio je Čučković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

21 h

Podeli: