Beograd: Kiša satima pljušti, sve pod kontrolom

Tanjug

05. 03. 2015. u 10:00

Prema najnovijim informacijama RHMZ-a, dodao je, od noćas u jedan do jutros u osam sati, palo je od dva do šest litara kiše po kvadratnom metru, u zavisnosti od dela grada

Београд: Киша сатима пљушти, све под контролом

Ilustracija

BEOGRAD - Situacija u Beogradu je pod kontrolom i nema problema izazvanih padavinama, izjavio je jutros načelnik Uprave za vanredne situacije Beograda Rade Milošević, ističući da su svi njihovi timovi u pripravnosti i da nema mesta panici.

Milošević je Tanjugu rekao da za sada nema problema, pogotovo ne na rekama prve kategorije, dok ih eventualno može biti u slučaju manjih bujičnih reka.

Prema najnovijim informacijama RHMZ-a, dodao je, od noćas u jedan do jutros u osam sati, palo je od dva do šest litara kiše po kvadratnom metru, u zavisnosti od dela grada.

Kako je dodao, u narednih 48 sati se, prema najnovijim informacijama, očekuje da će pasti od 30 do 50 litara po metru kvadratnom, u zavisnosti od dela grada.

"Svi našti timovi i sve službe zaštite i spasavanja su dignute na nivo pripravnosti", rekao je Milošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

alex

05.03.2015. 12:19

Beograd: Obilne padavine, sve pod kontrolom, nema mesta panici - ako je neko u panici zbog ove kise ... daj zatvorite ih , molim vas, da ne idu slobodno ulicama bez terapije ...Moze li debilnije saopstenje od ovoga ...

morpheus

05.03.2015. 18:02

Ne beže ljudi u Srbiji od kiše jer se boje vode nego jer znaju kakav haos i svinjac ovde nastane čim padne par kapi ili pahulja.