Dronovi nadletali Pariz!

G. Č.

24. 02. 2015. u 22:02

Pet dronova u noći između ponedeljka i utorka letelo iznad Ajfelove kule, američke ambasade, poslovnog solitera na Monparnasu, trgova Bastilja i Konkord"

Дронови надлетали Париз!

DRONOVI zadaju veliku glavobolju francuskim vlastima. Incidenti s preletanjem strateških tačaka ovih letilica su česti, a poslednji u nizu se dogodio u noći između ponedeljka i utorka. Pet dronova letelo je tom prilikom nebom iznad Pariza, i to iznad Ajfelove kule, američke ambasade, poslovnog solitera na Monparnasu, trgova Bastilja i Konkord" Letovi su izvedeni između ponoći i šest sati ujutro. Naprave malih dimenzija su letele su nisko, a policija nije uspela da uhvati one koji su stajali za komandama za daljinsko upravljanje. Nedavno, jedan dron nadletao je Jelisejsku palatu, a krajem prošle godine izvedena je čitava serija preleta iznad francuskih nuklearki. Posledica nije bilo, ali se javnost pita šta bi moglo da se dogodi, ukoliko neki od ovih dronova jednoga dana sa sobom ponesu eksplozivne ili neke druge opasne materije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

zeljko

24.02.2015. 22:25

sta se sada ljute.zapad je smislio ove igracke, mislili su da ce smo amerikanci da ovo koriste u svoju svrhu. izmislili su stelt tehnologiju a vec su kinezi i rusi iskoristili za svoje naorzanje .a ovu igracku su kinezi za cas posla izfotopirali

dule

24.02.2015. 22:55

Sta ce biti ako te sprave jednog dana ponesu eksploziv? Sta bi moglo da bude,puknuce.

Косовац

24.02.2015. 23:31

Како да ступим у контакт са братом албанског премијера? Купио бих један дрон да ми се деца играју.