Krivična prijava proti Vladimira Stanojevića zbog nasilja u porodici

Novosti online / Agencije

21. 02. 2015. u 10:30

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneli su krivičnu prijavu protiv Vladimira Stanojevića zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici

Кривична пријава проти Владимира Станојевића због насиља у породици

Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneli su krivičnu prijavu protiv Vladimira Stanojevića zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici, saopštio je danas MUP.

Postoje osnovi sumnje da je Vladimir Stanojević 3. februara ušao u stan oštećene, supruge Ane marije Žujović, i nakon kraće rasprave je više puta udario, navodi se u saopštenju.

Krivična prijava je podneta po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Ana Marija je, nedavno gosujući na jednoj tv stanici potvrdila da je išla u policiju, da je dala izjavu, da nije podnela krivičnu prijavu, ali da će videti da li će da podnese privatnu tužbu.

Stanojević je u istoj emisiji opisao šta se dogodilo te noći.

- Došli smo da kažemo istinu i da prestanu spekulacije. Stavljaju nam se u usta reči koje nismo nikada rekli.Imali smo u poslednje vreme trzavice. U noći između ponedeljka i utorka vidno iznerviran zbog priča koje sam čuo o Ani Mariji, ali i dodatno podstaknut alkoholom otišao sam kod nje u stan u nameri da porazgovaramo i odem. Međutim, kada sam krenuo došlo je do fizičkog obračuna. Ona je mene vukla, ja nju i na kraju sam je udario. Kajem sezbog svega što se dogodilo, nikada ne bih podigao ruku na žensko. Da mogu da vratim vreme, nikada u životu to ne bih uradio -ispričao je Vlada.

Fitnes instruktorka je rekla da nije očekivala ovakav kraj veze.

-On je više povređen u ovoj priči, ja jesam fizički, ali on je mentalno. Kada me udario pala sam i tada mi je napukla usna i krenula krv iz nosa. Kada sam ustala ujutru videla sam modricu na oku, nisam razmišljala o posledicama i razočarana, ljuta, besna, okačila sam sliku na Fejsbuku. Iz ove perspektive sada to ne bih uradila -ispričala je Ana Marija. - Trenutno je rano da pričam o našem daljem odnosu. U ovom trenutku mogu svašta da kažem, a da ne bi bilo posledica, samo ću zadržati sve za sebe dok ne sednem da razmislim.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

?

21.02.2015. 11:06

Nikad necu moci da razumem zene koje ne pokupe svoje stvari i odu iz kuce u kojoj im se ne dopada a nakon toga podnesu zahtev za razvod.

Celevic

21.02.2015. 12:20

@? - Slazem se.Isti je slucaj i sa muskarcima. Imaju jednu kod kuce, a jos jednu, dve van kuce. Ne znam cemu sve to.

karakorum

21.02.2015. 13:35

@? - Imaju kuda da odu, ne brini! Za tako nešto postoji Sigurna kuća, za žene koje su žrtve porodičnog nasilja.