Tehnopolis

Utorak, 17.02.2015.

14:09

Windows 10 koncept u potpunosti uklanja stari File Explorer

File Explorer je jedna od aplikacija koja je dobila samo mali broj poboljšanja otkako je prvi Windows 10 Technical Preview build izašao, uprkos tome što je Microsoft obećao da će osvežiti ovaj upravljač datotekama u većoj meri.

Izvor: B92

Default images

Naravno, ovo u suštini znači da ovaj deo Windowsa još uvek nije stigao na red, i da bi mogli da ga vidimo osveženog u potpunosti u narednim verzijama Windowsa 10. Ipak, dizajneri širom sveta na osnovu prikupljenih informacija o tome kako bi mogao da izgleda File Explorer prave koncepte na osnovu kojih možemo da vidimo eventualno rešenje.

Na DeviantArtu se pojavio novi koncept koji dolazi sa nekim željno iščekivanim karakteristikama kao što su tabovi za lakše upravljanje datotekama sa više od jednog foldera. Takođe možete preurediti stavke u navigacionom panelu što je zaista odlično u pogledu moći prilagođavanja, a mogu i da se omoguće ili onemoguće određene stavke kao što su Control Panel, HomeGroup, Network i Recycle Bin.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Čeka nas najgori scenario"

Predsednik i izvršni direktor kompanije JPMorgan Chase Džejmi Dajmon kaže da bi američka privreda mogla da doživi "teško sletanje".

19:36

24.5.2024.

1 d

Podeli: