Nedelja, 15.02.2015.

16:12

KV: Uhapšeni sa 200 grama hašiša

Policija je u Kraljevu uhapsila dve osobe kod kojih je pronađeno oko 200 grama droge za koju se sumnja da je hašis, saopštila je kraljevčaka policija.

Izvor: Tanjug

Default images

Po nalogu zamenika višeg javnog tužioca, zadržavanje do 48 sati određeno je za V.R. (25) i I.P. (19), obojica iz Kraljeva, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavlanja u promet opojnih droga, navodi se u saopštenju.

Policija je prilikom pregleda taksi vozila kod V.R "pronašli paket sa 110 grama, a prilikom pretresa stana i drugih prostorija kod I.P još 107,3 grama - tamno braon boje za koju se sumnja da hašiš, upakovane u više paketa".

Policijski službenici će osumnjičene, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku privesti višem javnom tužiocu u Kraljevu, dodaje se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusija: Kinezi, nerazumni ste

Veliki sporazum o gasovodu između Rusije i Kine navodno je u zastoju zbog onoga što Moskva smatra "nerazumnim zahtevima Pekinga u pogledu cena i nivoa snabdevanja".

8:35

3.6.2024.

7 h

Podeli: