Srpska pevačica posle operacije RAKA DOJKE u teškom PSIHIČKOM stanju!

Estradna pevačica se leči na privatnoj klinici, a tamo je operisala tumor na dojci, i to joj je druga intervencija dosad, a kako kažu njeni bliski prijatelji, ne prestaje da plače

  • 14

Tina Ivanović u utorak je operisala tumor na dojci, i to joj je druga intervencija dosad, a kako kažu njeni bliski prijatelji, ne prestaje da plače.

Kako "Alo!" saznaje, pevačica se leči na privatnoj klinici, a za 10 dana bi trebalo da joj stignu rezlutati i tada će saznati da li je u pitanju maligni ili benigni tumor, i veoma se plaši kakav će ishod biti.

- Tina je pre više od mesec dana imala jednu operaciju, a u utorak se podvrgla još jednom hirurškom zahvatu. Sada je dobro, ali će tek za 10 dana saznati rezultate i tek tada će znati na čemu je. Sa njom je sve vreme Zvezdan, kao i njen sin Danijel, i to joj mnogo znači jer se trude svakog dana da je oraspolože, što je veoma teško. Tina ne želi da iznosi detalje o svojoj bolesti u javnost, jer smatra da je to njena intima. Kad su lepe stvari u pitanju, vrlo rado ih podeli sa svojom publikom, ali sada želi da ovo ostane u krugu porodice, bar dok ne dobiju analize. Iskreno, Tina je pravi lav, ali ne može da zadrži suze, pa po ceo dan plače - rekao je izvor blizak folkerki.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdravstveni radnik

    5. februar 2015 | 10:37

    NIJE SVAKI Tumor rak.Ako vec piše da čeka nalaz onda se ne zna da li je maligno ili beningno,tako da davanje dijagnoze "RAK" nije na mestu

  • Sans

    5. februar 2015 | 08:35

    Drzi se Tina! Ako neko blizak njoj cita ovo neka joj prenesu da ima na internetu da nadje dr.neki iz Holandije pravi lek protiv karcinoma sirup od kanabisa .Mnogo je skup moja jedna komsinica ga je narucila i treba stici za 2-3dana koja takodje ima cancer al na zeludcu.Gore joj ne moze biti svakako,vredi pokusati! Cim stigne javljam telegrafu i svima ostalim sta tacno pise na pakovanju! Hvala i pozzz svima!

  • Mostar

    5. februar 2015 | 09:54

    Nemam pojam ko je ona ali ne daj Boze nikome

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA