DETALJI ZLOČINA BLIZNAKINJA IZ HRVATSKE: Sestra je počela da me davi, tada sam joj uzvratila!

Navodno, prilikom obračuna, Dajana je prva krenula na Saru, uhvatila je za vrat i počela da je guši. Međutim, Sara je tada još gore uzvratila sestri

  • 26

Sara Grković (22) iz Hrvatske koja je u subotu u stanu nožem teško povredila svoju bliznakinju Dajanu do daljeg će ostati u zatvoru. Istražni sudija Ksenija Zorc je usvojila zahtev i odredila joj jednomesečni istražni zatvor. Određena je i visina kaucije kojom može zameniti boravak u zatvoru, a iznosi 100.000 kuna.

Prema pisanju hrvatskih medija, Sara Grković je potpuno slomljena od kada je saznala za sudsku odluku. Njena sestra je u međuvremenu operisana i oporavlja se dobro u bolnici.

Okolnosti ovog obračuna blizakinja još nisu razjašnjene.

JEZIV ZLOČIN POTRESAO HRVATSKU: Nožem izbola sestru bliznakinju zbog ljubomore!

Sestre su živele u dosta teškim porodičnim uslovima sa majkom. Sara je u svoju odbranu na sudu navela da ju je sestra godinama maltretirala za razliku od nje koja joj je uvek pomagala.

Navodno, prilikom obračuna, Dajana je prva krenula na Saru, uhvatila je za vrat i počela da je guši. Međutim, Sara je tada još gore uzvratila sestri.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • топлистанадреалиста

    3. februar 2015 | 18:00

    Уопште не изгледају "нормално", него некако ко "луђакиње"!

  • Srba

    3. februar 2015 | 18:14

    E da je kod nas šahovničari bi rekli da smo bolestan narod! A sta sad mi da kažemo sem zalosti sto je sestra udarila na sestru

  • Vojkan

    3. februar 2015 | 18:47

    Silikonska derišta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA