Utorak, 03.02.2015.

10:15

Vučić razgovarao sa Kirbijem

Premijer Aleksandar Vučić i ambasador SAD Majkl Kirbi razgovarali su o toku pregovora Vlade i američke kompanije "Esmark" o preuzimanju smederevske Železare.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Tanjug

Dvojica sagovornika su, takođe, razmenila mišljenja uoči nastavka pregovora Vlade Srbije i privremenih institucija vlasti u Prištini, zakazanih za 9. februar u Briselu, navodi se u saopštenju vladine kancelarije za saradnju s medijima.

Premijer Vučić i ambasador Kirbi razmotrili su i druga regionalna i međunarodna pitanja.

Američki ambasador istakao je da srpski premijer svojim radom daje veliki doprinos stabilnosti u regionu, ističe se u saoštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

144 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: