MONSTRUOZNI ZLOČIN NA KARABURMI: Satarom ženi (19) smrskao lobanju, virilo joj pola mozga!

Sumnja se da je ubistvo počinjeno na nekom drugom mestu, te da je ubica Zufino telo preneo u kuću jer na licu mesta nisu pronađeni tragovi krvi

  • 11

Devetnaestogodišnja Zufa Hajrazaj pronađena je mrtva na Karaburmi u kući u Ulici mirijevsko brdo broj 49e, u kojoj je živela sa nevenčanim suprugom Suanom Bajramajem (17), njegovom majkom i dvojicom devera.

Prema nezvaničim informacijama, Zufa je ubijena udarcem u glavu oštrim predmetom, najverovatnije satarom.

MISTERIOZNA SMRT U BG: Devojka (18) pronađena mrtva, ne zna se da li je ubijena!

Nesrećnoj devojci oštrica je rasekla lobanju i maltene joj se video mozak. Sumnja se da je ubistvo počinjeno na nekom drugom mestu, te da je ubica Zufino telo preneo u kuću, jer na licu mesta nisu pronađeni tragovi krvi.

Sumnja se da ju je ubio muž Suan, koji je odranije poznat policiji i ima dosije. Bajramaj je trenutno u bekstvu i policija intenzivno traga za njim.

Foto: sxc.hu / chez392 Foto: sxc.hu / chez392

Ostali ukućani policiji su ispričali da je Zufa pretučena u utorak uveče i da se s povredama vratila kući i zbog bolova odmah legla da spava.

Porodica se bavila skupljanjem sekundarnih sirovina, a komšije kažu da su iz njihove kuće često mogli da čuju svađu i da se dešavalo da suprug tuče Zufu. Takođe, kažu da je devojka imala zdravstvenih problema sa srcem i da postoji mogućnost da se povređivala dok je skupljala sekundarne sirovine.

Nesrećna devojka se u ovo romsko naselje doselila iz Podgorica pre tri godine, dok je porodica njenog muža izbegla sa Kosova i tu živi od 1999. godine.

Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina Foto-ilustracija: Tanjug/Irfan Ličina

Prošle godine desila su se još tri slična ubistva. Milosav K. (61) iz Smedereva ubio je u martu 2014. svoju šezdesettrogodišnju nevenčanu suprugu. On je ženu više puta udario po glavi tupim delom sekire, da bi je zatim, dok je još davala zake života, nožem ubo u vrat, nakon čega je preminula.

Dragan Martinov (54) iz Žablja je početkom maja ubio svoju suprugu Angelinu (49), a potom presudio sebi. Zločin se dogodio u njihovoj porodičnoj kući u Ulici vojvode Mišića u Žablju, gde je Dragan, najverovatnije u nervnom rastrojstvu, udario Angelinu sekirom po glavi, a zatim prerezao sebi vene i rasporio stomak.

Još jedan stravičan zločin desio se u avgustu 2014. godine. Veterinar A. K. iz Crvenke iskasapio je satarom suprugu fizioterapeutkinju D. K. (43). Ona je ubijena jednim udarcem satarom u glavu, a neposredno pre ubistva oboje su ostali bez posla.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bali Beg

    29. januar 2015 | 08:21

    Evo sta mi radimo u srbiju zato sto je zakon slab ubi nas bela kuga pobismo se medzu sobom to je nasa stvarnost sta da se radi

  • Cika zoki

    29. januar 2015 | 06:50

    Neka nastave sa otpustanjima (da bi imali vise za svoj luksuz) pa ce ovakve vesti biti svakodnevna pojava.

  • Ivana

    29. januar 2015 | 07:43

    Zrtve zivota uvek su zavrsavale na zalost smrtno mrtve il zivi mrtvaci ko nije patio nezna sta znaci ziveti mrtav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA